Türkgün Magazin Yeşilçam'ın sert adamına yoğun ilgi

Yeşilçam'ın sert adamına yoğun ilgi

Silivri'de eşiyle birlikte pazar alışverişine çıkan Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir'e esnaf yoğun ilgi gösterdi. Oyunculuk hakkında konuşan Taşdemir, setlere geri dönmeyeceğini söyledi.

Oyunculuk hayatına son verdikten sonra Silivri Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan 2 katlı evinde yaşamaya başlayan Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir, eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yaptı. Taşdemir'i tanıyan esnaf ise yoğun ilgi gösterdi.

"65 YAŞ ÜSTÜNDEKİLERİ RAHAT BIRAKSINLAR"
Açıklamalarda bulunan 78 yaşındaki Hikmet Taşdemir, "2,5- 3 ay evimizde hapis gibi yaşadık. İlçe kaymakamlığı ekipleri bu süreçte gelerek bizim alışverişlerimizi yaptı. Bu süreç iyi geçti söylenemez. Bahçemizde eşimle birlikte oturduk, öyle vakit geçti. Mademki devletimiz böyle bir şeyi uygun görmüş, biz de uymak zorundayız. Sıkıysa uyma, uymadığınız zaman hasta olma olasılığınız çok yüksek onlar da bizim için bu kısıtlamaları getiriyorlar. Artık yeter 65 yaş üstündekilerini rahat bıraksınlar, benim gibi 78 yaşındaki adam böyle taş gibi oluyorsa artık bıraksınlar yeter. Etrafınıza bir bakın bütün 65 yaş üstündekiler hepsi sağlıklı taş gibi" dedi.

OYUNCULUK TEKLİFİ GELSE DE GİTMEM
Yeşilçam oyuncusu Taşdemir, "Bu saatten sonra oyunculuk teklifi gelse de gitmem. Çünkü daha evvel dizilerde de söyledim. Artık insanların beni televizyonda yaşlı biri olarak görmelerini istemiyorum" diye konuştu.





Kaynak: DHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Ormandan gelen kadın çığlığı polisi alarma geçirdi

Ormandan gelen kadın çığlığı polisi alarma geçirdi

Bartın’da gece yarısı ormandan gelen kadın çığlıkları paniğe neden oldu. Cinayet ya da yasa dışı bir etkinlik şüphesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, 17 yaşındaki 6 gencin tartışma sırasında çığlık attığını belirledi. Olayın büyümeden aydınlatılmasıyla mahalle derin bir nefes aldı.

KAYNAK: İHA

Bartın'da gece yarısı ormandan gelen kadın çığlığı üzerine polisler harekete geçti. Sesin geldiği yönde inceleme yapan ekipler, 17 yaşındaki 6 gencin kendi arasında tartıştığı belirlendi.
 

Bartın Tuna Mahallesi Kanlıırmak Caddesi Ticaret Meslek Lisesi yakınlarındaki ormanlık alanda duyulan çığlık sesleri üzerine vatandaşlar yasa dışı çığlık terapisi ya da cinayet işlenmesi endişesi ile 112 ihbar hattını arayarak, yardım istedi. İhbar üzerine ise polis ekipleri alarma geçti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ormanlık alanda devam eden çığlık seslerinin geldiği yöne doğru hareket etti. 

Ekipler, ormanlık alanda 4'ü kız toplam 6 genç ile karşılaştı. Polisleri bir anda karşılarında gören gençler de korku yaşadı. Ekipler, çığlık sesinin sebebini sorduğunda ise gençler aralarında küçük çaplı tartışmaların yaşandığını belirtti. Polise cezaları neyse çekmeye razı olduklarını belirten gençlerin kimlik sorgusu yapıldı. Olumsuz bir durum bulunmaması üzerine gençleri, Çocuk Şube ekiplerine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *