Türkgün Otomobil Doların düşüşü etkisini gösterdi!

Doların düşüşü etkisini gösterdi!

Dolarda dün gece yaşanan büyük düşüşün otomobil fiyatlarındaki etkisi görülmeye başladı. Birçok marka fiyatları güncellemek için harekete geçerken, Citroen, Opel ve Peugeot'da bugün itibariyle ortalama %10-11 arasında indirim gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra düşüşe geçen döviz kurları otomobil fiyatlarına indirim olarak yansıdı.

Dolar kurunun 18 TL'yi euronun 20,33'ü gördüğü sıralarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti ve finansal alternatifler ve ekonomik tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zirvedeki kurlar bir anda düşüşe geçti. Gece saatlerinde başlayan düşüş günün ilk işlemleriyle birlikte yeniden hız kazandı ve dolar 12'nin altını kadar indi.

Fiyatlarda düşüş başladı
Dolardaki her yükselişte zam yapan otomobil markaları sert düşüş sonrası fiyat güncellemelerine başladı.

Sabah saatlerinden itibaren fiyat güncellemesi yapma kararı alan Renault ve Dacia, web sitelerini kapatarak değişim için harekete geçti.


Hemen ardından ise BMW, Land Rover, Mini Cooper ve Hyundai de güncelleme yapan firmalar arasına eklendi.

Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci sosyal medyadan Citroen, Opel ve Peugeot bugün itibarıyla tüm modellerinde fiyatları ortalama %10-11 arasında indirdiğini duyurdu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Videolar Dünya İran, İsrail'e yönelik füze saldırılarına tekrar başladı

İran, İsrail'e yönelik füze saldırılarına tekrar başladı

İran, İsrail'e yönelik füze saldırılarına tekrar başladı.

KAYNAK: AA

İran, İsrail hava sahasına yönelik yeni füze saldırılarına başladı. 

İsrail'e misilleme olarak başlatılan saldırıda ateşlenen füzeler, Kudüs semalarında görüntülendi.

Yapılan saldırılar sonucunda Kudüs'ün üzerinde yoğun duman bulutları oluşturdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *