20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset 'CHP yönetimi deprem konusunda da yalan ve çarpıtma peşinde'

'CHP yönetimi deprem konusunda da yalan ve çarpıtma peşinde'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, “MHP deprem konusunda herkesin üzerinde gözü kapalı bir şekilde ittifak edebileceği ortak bir zemin oluşturmuştur. CHP yönetimi ise buna katkı sağlamak yerine, dinamitlemeyi tercih etmiştir” dedi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'CHP yönetimi deprem konusunda da yalan ve çarpıtma peşinde'

CHP’nin tutumuna ve Özel’in açıklamalarına tepki gösteren Bülbül, “Bunun insafla, izanla, ahlakla bağdaşır bir yönü bulunmamaktadır. Sayın Genel Başkanımız konuşmasında deprem dolayısıyla yaşadığı derin üzüntüyü paylaşıp, devlet-millet topyekun mücadele gerekliliğinin altını çizmiş iken, depremin sorumluluğunu depremden zarar gören vatandaşlarımıza yüklediğini iddia etmek tam anlamıyla siyasi çürümüşlüktür” ifadesini kullandı.

MHP’li Bülbül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “CHP’nin milli meselelerde olduğu gibi deprem konusunda da yalan ve çarpıtmaları neyse, Özgür Özel’in tutumu ve tavrı da aynıdır” dedi.

Bülbül açıklamasında şunları ifade etti:
Enerji kabloları Türk düşmanı odaklara bağlı olan CHP'de Özgür Özel, mevzu MHP olunca yine kabloları birbirine değdirip şase yapmış; Genel Başkanımızın, depremin sorumluluğunu depremden zarar gören vatandaşlarımıza yüklediği yönünde ahlak ve gerçek dışı sözler sarf etmiştir.

Oysa; Milyonlarca vatandaşımızın takip ettiği Grup toplantımızda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, İzmir'de yaşanan deprem felaketi ve 2020 yılında yaşanmış diğer felaketlerden bahsetmiş, bugüne kadar yapılamayanları, bundan sonra yapılması gerekenleri sıralamıştır. Devamında da; "Ne yazık ki, depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır. Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır" sözleriyle yaşanan felakete sessiz ve hareketsiz kalınamayacağını ifade etmiştir.

TAM ANLAMIYLA SİYASİ ÇÜRÜMÜŞLÜK
Sayın Genel Başkanımız konuşmasında deprem dolayısıyla yaşadığı derin üzüntüyü paylaşıp, devlet-millet topyekun mücadele gerekliliğinin altını çizmiş iken, depremin sorumluluğunu depremden zarar gören vatandaşlarımıza yüklediğini iddia etmek tam anlamıyla siyasi çürümüşlüktür.

CHP DİNAMİTLEMEYİ TERCİH ETMİŞTİR
MHP deprem konusunda herkesin üzerinde gözü kapalı bir şekilde ittifak edebileceği ortak bir zemin oluşturmuştur. CHP yönetimi ise buna katkı sağlamak yerine, dinamitlemeyi tercih etmiştir. Bunun insafla, izanla, ahlakla bağdaşır bir yönü bulunmamaktadır.

MİLLİ MESELELERDE-DEPREMDE YALAN VE ÇARPITMA
Sonuç olarak; CHP’nin milli meselelerde olduğu gibi deprem konusunda da yalan ve çarpıtmaları neyse, Özgür Özel’in tutumu ve tavrı da aynıdır. Bunların hiçbir zaman inandırıcı bir tarafları olmadığı gibi milletimizden bir karşılık bulmaları da söz konusu olamayacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD seçiminde gerginlik tırmanıyor!

ABD seçiminde gerginlik tırmanıyor!