22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset CHP'deki anket skandalında yeni perde! Kılıçdaroğlu'nun görevden aldığı isim itiraf etti: Kaybedeceğini biliyordu

CHP'deki anket skandalında yeni perde! Kılıçdaroğlu'nun görevden aldığı isim itiraf etti: Kaybedeceğini biliyordu

14-28 Mayıs seçimleri sırasında CHP'de anket skandalı yaşanmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevden aldığı Onursal Adıgüzel olayın perde arkasını itiraf etti. Onursal Adıgüzel, anketlerde Kılıçdaroğlu'nun hep geride olduğunu ve kaybedeceğini bildiğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'deki anket skandalında yeni perde! Kılıçdaroğlu'nun görevden aldığı isim itiraf etti: Kaybedeceğini biliyordu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçimlerin ardından değişim kaosu yaşandı. CHP'de şimdi de anket skandalı patladı. İlk turdaki seçimlerin ardından apar topar görevden alınan Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in yaptığı açıklamalar, Genel Merkez'de panik oluşturdu.

ONURSAL ADIGÜZEL'DEN İTİRAF GELDİ
14 Mayıs'ın ardından apar topar görevden alınan Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, 'öndeyiz' diyerek algı yaratmaya çalışan CHP yönetimiyle ilgili çok net açıklamalar yaptı.


'YÖNETİM GÖRMEZDEN GELDİ'
Ocak ayında yapılan anketlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çok gerisinde olduğunu söyleyen Onursal Adıgüzel, "Parti genel merkezi birçok sorgulamaya rağmen bunları görmezden geldi" ifadesini kullandı. Seçimlerden sonra aylar süren suskunluğunu bozan Onursal Adıgüzel, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Aytunç Erkin'e verdiği röportajda, yaşanan anket skandalının perde arkasını anlattı.

ADAYLIĞINA KARŞI ÇIKILDI AMA...
Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan anketlerin hepsinin sunulduğunu ve genel başkanın anketlerde geride olduğunu bildiğini söyleyen Onursal Adıgüzel, o dönemki adaylık tartışmalarını anlattı. CHP içinde de Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan isimlerin olduğu açıklamasını yaptı.


HEPSİ KILIÇDAROĞLU'NA SUNULDU...
Seçim gecesi kendisine yönelik suçlamaların olduğunu ancak kimsenin öz eleştiri yapmadığını da söyleyen Onursal Adıgüzel, CHP'nin seçimi kaybettiğini belirterek "Bir kişi çıkıp da diyemiyor, 'Şurada oy hırsızlığı var'... Ama sanki oy çalınıp seçim kaybetmişiz. Sandıklara dolmamış oyların nasıl çalınacağını kimse konuşmuyor" ifadesini kullandı.

Seçim gecesi kendisine yönelik suçlamaların olduğunu ancak kimsenin öz eleştiri yapmadığını da söyleyen Onursal Adıgüzel, CHP'nin seçimi kaybettiğini belirterek "Bir kişi çıkıp da diyemiyor, 'Şurada oy hırsızlığı var'...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rum liderin BM kürsüsündeki sözlerine KKTC'den tepki: Hayal ürünü

Rum liderin BM kürsüsündeki sözlerine KKTC'den tepki: Hayal ürünü