18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset CHP'li Eren Erdem'den terörden tutuklanan Merdan Yanardağ ile ilgili tuhaf çıkış! 

CHP'li Eren Erdem'den terörden tutuklanan Merdan Yanardağ ile ilgili tuhaf çıkış! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem katıldığı canlı yayında "Merdan Yanardağ neden cezaevinde? Merdan Yanardağ'ın cezaevinde olmasıyla bugünkü enflasyon arasındaki bağlantıyı kurmak zorundayız. Bu sorunu toplu bir çözüm olarak ele almalıyız" şeklindeki açıklamaları ile “terör örgütü propagandası yapma” suçlamasıyla tutuklanan Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile ilgili ilginç bir çıkışta bulundu. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li Eren Erdem'den terörden tutuklanan Merdan Yanardağ ile ilgili tuhaf çıkış! 

Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde 2 dönem milletvekilliği yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, ekonomistliğe soyundu. Üniversite eğitimini yarım bırakmasıyla bilinen Erdem, CHP yandaşı Tele 1 yayınında yaptığı açıklamalar nedeniyle “terör örgütü propagandası yapma” suçlamasıyla tutuklanan Merdan Yanardağ’ı savunacağım diye ilginç bir yorumda bulundu.

Yabancı yatırımcılara güven verilmesi gerektiğini dile getiren Erdem, Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın yaptığı açıklama nedeniyle cezaevine konulması veya TÜİK'in bu rakamları açıklaması konusunda dünya nezdinde nasıl bir güven sağlanacağını sorguladı.

Erdem, “Merdan Yanardağ’ı yaptığı bir ironi yüzünden cezaevine koyarsanız, TÜİK’e bu rakamları açıklatırsanız dünyaya nasıl güven verecekseniz?” dedi.

Erdem, Yanardağ'ın cezaevinde olmasının sebepleriyle bugünkü enflasyon arasında bağlantı kurmanın önemini vurgulayarak bu sorunun toplu bir çözüm olarak ele alınması gerektiğinin altını çizdi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadınlar e-ticarete akın etti 

Kadınlar e-ticarete akın etti