18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da gerçekleşen 3+3 Bölgesel İşbirliği Platformu toplantısında Rusya, İran, Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanlarıyla bir araya geldi. Dört mevkidaşıyla bölgesel gelişmeleri ele aldıktan sonra, Dışişleri Bakanları Bayramov, Lavrov, Arakçi ve Mirzoyan'ı kabul etti. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '3+3 Bölgesel İşbirliği Platformunun' 3'üncü toplantısı için İstanbul'a gelen Rusya, İran, Azerbaycan ve Ermenistan'ın dışişleri bakanlarıyla görüştü.
 

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un katılımıyla İstanbul'da düzenlenen Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği Platformu'nun 3'üncü Toplantısı bugün gerçekleşti. Bu kapsamda Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da dört mevkidaşıyla bir araya gelerek bölgesel gelişmeler ele alındı.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleşen toplantının ardından Bayramov, Lavrov, Arakçi ve Mirzoyan'u Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin mangal ateşi yakıldı

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin mangal ateşi yakıldı