20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset Erdoğan'dan sert cevap! Önce en beyin ölümünü kontrol et

Erdoğan'dan sert cevap! Önce en beyin ölümünü kontrol et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Temel Atma Töreninde konuşuyor. Erdoğan, "Sayın Macron Türkiye'den sesleniyorum. Önce sen beyin ölümünü bir kontrol et. Çünkü bu ifadeler ancak senin gibi beyin ölümü gerçekleşmiş olanlara yakışır" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan'dan sert cevap! Önce en beyin ölümünü kontrol et

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Tüm üniversitelerimizin faaliyetlerine uygun mekanlarda hizmet vermeleri gerektiğini düşünüyoruz. İstanbul'da yetersiz şartlarda hizmet veren üniversitelerimize külliyelere kazandırmak için çalışıyoruz

Eğitim-öğretime yapılan yatırımların neticesine almak zaman ister. Yönetenler olarak sorumluluğumuzun gereğini yerine getirildi. Şimdi sıra hocalarımızda. Türkiye'deki üniversiteleri dünya çapında bir eğitim yuvası haline getirmek hocalarımızın çabalarına bağlıdır.

İlk 500, ilk 100 listelerinde ülkemizden bir elin parmağı kadar değil göğsümüzü kabartacak düzeyde üniversitelerin yer almasını bekliyoruz.

Uluslararası listelerde göğsümüzü kabartacak sayıda üniversitemizin yer almasını istiyoruz. Dünyadaki rekabet medeniyet mücadelesinde öne geçme mücadelesidir. Üniversitelerimizin başarıyla ülkemizin en büyük övünç kaynağı olmasını istiyoruz.

Ülkemizde yıllarca şark ve garp medeniyetleri tartışması yapılmış, bunlar birbirinin karşıtı gibi gösterilmiştir. Milletimizin kadim değerleri bazı çevreler tarafından medeniyet yolunda en büyük engel olarak görülmüştür. Halbuki bu coğrafya her türlü ilme açıktır. Ülkemizde ilim pınarlarının neden gürül gürül akmadığının muhasebesini yapıyoruz.

Bu coğrafya, inancıyla ilgili hassasiyetlerine dokunulmaması şartıyla her imkanı, her değeri, her birikimi kucaklama kültürüne sahiptir. Kendimiz olmayı, üretmeyi bırakıp başkalarına benzemeyi hayatımızın merkezine koyduğumuz gün kaybetmeye başladık Yeniden düşünmeşe, yeniden üretmeye, yeniden ilim sancağını en yükseğe taşımaya hazır olmalıyız. 

İçerden birileri sürekli kriz tellallığı yapmaya devam etse de birileri tökezlememizi beklese de hedeflerimize doğru adım adım ilerliyoruz. Kazandığımız her başarı bir sonraki hedef ulaşma kararlılığımızı perçinleştiriyor. Artık tuzakları bozan bir Türkiye var.

(Arnavutluk'a 500 konut)

Arnavutluk'ta deprem oldu buraya 500 konut yapalım dedik. TOKİ uygun bir noktada çalışmalarını yapacak. İnşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mız ekiplerimiz çalışmalarını yapacak. Türk kardeşleri Arnavutluk'a 500 konut inşa edecek.

Başarı çıtasını yükseltmenin aynı zamanda mücadele cephesini genişlettiğinin farkındayız.

(Macron'a sert cevap)

Sayın Macron Türkiye'den sesleniyorum. Önce sen beyin ölümünü bir kontrol et. Çünkü bu ifadeler ancak senin gibi beyin ölümü gerçekleşmiş olanlara yakışır. Macron inanın çok tecrübesiz. Terörle mücadeleyi bilmiyor. Onun için sarı yelekliler Fransa'yı işgal etti.

İstediğiniz kadar hoplayıp zıplayın... Eninde sonunda Türkiye'nin egemenlik hakkına saygı duyacaksınız.

 

Bir uçak seç ve bu Oyunu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da bulundu! Tam 3 bin 500 yıllık

Çorum'da bulundu! Tam 3 bin 500 yıllık