20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset ‘İftiracı İP Müdiresi karantinaya alınması gerekir’

‘İftiracı İP Müdiresi karantinaya alınması gerekir’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, resmî Twitter hesabı üzerinden iftira atan ve hayasız ithamlarda bulunan İP Müdiresi Akşener'e sert tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘İftiracı İP Müdiresi karantinaya alınması gerekir’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın şu açıklamalarda bulundu;

Bir Türk Hanımefendisi olması gerekirken; zarafet ve nezaketten mahrum, seviyesiz ve bayağı bir ağızla mütemadiyen açıklamalar yapan İP Müdiresi, kadınları bile utandıracak malum densizliklerine bir yenisini daha eklemiştir.

MHP’nin liderine, Ülküdaşlarına, dava arkadaşlarına kazık atan, onları satan, fitne ve fücurla camiamıza fesat tohumları eken bu müennes şimdi Türk milliyetçileri hakkında en ucuzundan en pespayesinden iftiralar üretmektedir.

Utanç verici bir iftira, hayâsız bir itham ile partimize saldırarak infaz indiriminde kadına şiddet ve çocuğa istismar suçlarının yer aldığını söylemiş. Yalan söyleyen ve iftira atan bu klinik vaka asıl karantinaya alınması gereken kişidir.

Türk kadınını dünyadaki hemcinslerinden ayırt eden seçkin hususiyetlerden yoksun olan bu hanımın gerçek yüzü; sözde kurultay yaveleriyle yola çıktığı günlerde, kendisini destekleyen bir grup sergerdeyle birlikte tarlada eylem yaparken ortaya çıkmıştır.

İP Müdiresi’nin; o sırada kendi ailesine, eşine ve çevresine yönelik çirkin, nobran ve kibirli muamelesi hâlen akıllardadır. Bu bahtsız ve nasipsiz hanım, fıtratına ve kadınlığına yakışmayacak bir nezaketsizlik ve kabalık timsalidir.

Biz kendisini defalarca ikaz ettik. “Hanımefendi, yavaş gel! Bu kadar hızlı gitme! Hızlı giden atın teri seyrek düşer, sonra da at çatlar.” dedik. Lakin dinletemedik.

Hile, entrika ve dolap üzerine bina edilmiş bu müfsitler ittifakının, FETÖ kumaşıyla dokumaya çalıştıkları tezgâhları başlarına geçirilecek ve çoktan pazara çıkmış fitne İP’likleri ellerine verilmeye devam edilecektir.

Yorumlar
F
Ferrah soydan 4 yıl önce
Parti parti gezıp MHP sayesinde koltuk yüzü gören bu zat fıtne fesatlık yapıldığı anlasılınca nasıl yaparım nasıl ederımde MHP yi bölerim dıye düşündü en sonunda HDP ve CHP sayesinde kiralık vekiller ve destekleri ile şuanda oturdugu iyi parti biz (ip) diyoruz adına kavuştu.seni cakma birilerinin iteklemesiyle koltuga sahip olan tek dişi kalmış canavar...bire sen bılmezmisin çakalların hükmü kurtlar sahaya inene kadar sürer
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
B
Berke yücek 4 yıl önce
Bu kadın gerçekten sokak dedi kodusu yapan düşük tipler gibi kjonuşuyor.Hep yalan,hep zırva,hep bir goy goy.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
86 yaşında Koronavirüsü yendi, şu çağrıyı yaptı

86 yaşında Koronavirüsü yendi, şu çağrıyı yaptı