16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset İyi Parti'de istifa depremi

İyi Parti'de istifa depremi

İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yazılı bir açıklama yaparak, aldığı kararın sadece olumsuz düşüncelerin bir yansıması olmadığını belirtti. Ataş, bu kararın millete daha verimli ve etkin hizmet verebilme arzusunun bir sonucu olduğunu vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İyi Parti'de istifa depremi
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Ataş, İyi Parti çatısı altında geçirdiği süre boyunca, ülkenin refahı, demokrasinin güçlenmesi, milletin sesini duyurmak ve vatandaşların hak ettiği yaşam standartlarına ulaşması için var gücüye çalıştığını belirtti:

"Ancak milletimizin bana verdiği temsil yetkisini en iyi şekilde kullanmak için bu istifa kararımın artık gerekli ve kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Nitekim bu kararı alırken en büyük dayanağım, milletimizin talep ve isteklerini en doğru şekilde algılama ve menfaatlerini her şeyin üzerinde tutma arzumdur. Kalan sürem boyunca da yalnızca milletimizin menfaatlerini gözeterek çalışacak, sizlerin sorunlarına en doğru çözümleri bulma yolunda daha etkin bir şekilde hizmet vereceğim.

İyi Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 31'e düştü

İki dönem boyunca sürdürdüğüm belediye başkanlığı görevimde olduğu gibi İyi Partinin kuruluş sürecinden bugüne geçirdiğim zaman diliminde de elde ettiğim deneyimler ve biriktirdiğim dostluklar bana her zaman güç verecektir. Bundan sonraki süreçte her birinizin sorunlarını çözmek için mücadele etmeye, ülkemizin geleceği için her zamankinden daha fazla çalışmaya devam edeceğim."

Ataş'ın istifasıyla İyi Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 31'e düşerken, bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 hafta önce
sayin dursun atas,vatanimiza hizmet icin,inanmak iman yüsek ahlak gerekir,senin hizmet edebilecegin MHP dir bilge liderimizin yaninda olursan hizmetini rabbim kabul etsin
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Kırgızistan hayvan ihracatına yasak getirdi

Kırgızistan hayvan ihracatına yasak getirdi