22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset Kendilerini kaosun ortasında bulan CHP'li vekillere sürpriz davet: Partimize katılın

Kendilerini kaosun ortasında bulan CHP'li vekillere sürpriz davet: Partimize katılın

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Türkiye'nin yapıcı bir ana muhalefetten yoksun olduğunu belirterek CHP'ye sert eleştiriler yöneltti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kendilerini kaosun ortasında bulan CHP'li vekillere sürpriz davet: Partimize katılın

CHP'li vekilleri DSP'ye katılmaya davet eden Aksakal, 'Atatürkçü, vatansever, milliyetçi, emekten yana olan tüm vekillere kapımız açık. Net bir çağrıda bulunuyorum. Gelin, DSP'ye katılın. Başka krizlerin, kaosların içinde debelenmeye gerek yok. Mevcut CHP, ilkelerinin dışında yer alan kişi ve gruplarca ele geçirilmiş durumdadır' dedi.

7'li koalisyonun küresel emperyalist sistem tarafından Türkiye'yi bölmek amacıyla organize edilen bir siyasi yapı olduğunu öne süren Aksakal, "Cumhurbaşkanımızı destekleme kararı ile bu planları bozduk. Bu oluşumdaki tüm aktörler deşifre oldular, birbirlerini suçlar hale geldiler.

Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi halinde ülkenin felakete sürükleneceğini söylemiştik. Bu öngörümüzde haklı çıktık" şeklinde konuştu. CHP'nin "yapıcı ana muhalefet" rolünden çok uzak olduğunu dile getiren Aksakal, "Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu misyonu üstlenmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı. İşte Aksakal'ın gündeme damga vuracak açıklamaları...

"ANA MUHALEFET MİSYONUNA TALİBİZ"

Parlamentoda ayakları yere basan, doğruya doğru yanlışa yanlış diyen, iktidarı yanlış kararlardan uzaklaştıracak, yapıcı bir ana muhalefetten yoksunuz. Bu ülkemiz için çok büyük risk. DSP, bu misyona taliptir. CHP'ye "Atatürkçü" diye oy veren kesimler, durumun böyle olmadığı son süreçte görmüş oldu.

1-516
"CHP, İNSANLARIN BİLDİĞİ CHP DEĞİL"

CHP'deki savrulmanın genel seçimlere kıyasla yerel seçimlerde 2 kat daha artmasını bekliyorum. Sayın Kılıçdaroğlu genel başkan olduktan sonra CHP, ilkeleri dışındaki kişi ve gruplarca ele geçirildi. 10 Aralık grubu, Dersim grubu, bunlardan bazıları. Mevcut CHP, insanların bildiği CHP değil. Atatürk'ün ilkeleri ile de Bülent Ecevit ile de bir alakaları yok.

"RANT KAVGALARI ORTAYA ÇIKTI"

Son Belediye Başkanları Toplantısı'nda CHP'de ciddi bir rant kavgası olduğu ortaya çıktı. Sayın Kılıçdaroğlu'nun, "Para-pul işlerine bulaşmamış birini getirin, genel başkanlığı bırakayım" tarzında bir konuşma yaptığını görüyoruz. Milletvekili sıralarının, belediye başkan adaylıklarının parayla satıldığına yönelik birçok iddiayı da okumuştuk. Ecevit'in de dediği gibi CHP, misyonunu tamamlamış bir partidir.

CHP'Lİ VEKİLLERE DSP DAVETİ

Elbette CHP'nin içinde de ortak hassasiyetlerimize sahip isimler mutlaka vardır. Herkesi aynı kefeye koymak asla doğru olmaz. Ancak çevremizdeki CHP'lilerden her gün, 'Biz bir daha CHP'ye oy vermeyeceğiz' sözünü duyuyoruz. Halkımız, yaşananları çok iyi bir şekilde görüyor ve yorumluyor. Atatürkçü, vatansever, milliyetçi, emekten yana olan tüm vekillere kapımız açık. Net bir çağrıda bulunuyorum. Gelin, DSP'ye katılın. Başka krizlerin, kaosların içinde debelenmeye gerek yok. (Sabah)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Koç'tan Wilfried Zaha açıklaması! 'Açıkladıkları rakamlar yüzde 100 yanlış'

Ali Koç'tan Wilfried Zaha açıklaması! 'Açıkladıkları rakamlar yüzde 100 yanlış'