Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset Manisa Belediye Başkanı futbolcuları tesislerden kovdu: Şampiyonlar üzgün

Manisa Belediye Başkanı futbolcuları tesislerden kovdu: Şampiyonlar üzgün

Seçim sürecinde “Manisa FK’nın gençlerine sahip çıkacağım, onlar bizim evlatlarımız” diyerek vatte bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Futbol Kulübü Akademisi ile ilgili aldığı kararla tepki çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa Belediye Başkanı futbolcuları tesislerden kovdu: Şampiyonlar üzgün
KAYNAK: Haber Merkezi

Önceki gece A Milli Futbol Takımımızın Avusturya maçını izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, galibiyeti coşkuyla kutladı. Başkan Zeyrek, maçı Atatürk Kent Parkı'nda dev ekranda izleyerek, vatandaşlarla birlikte sevinç yaşadı.

Ferdi Zeyrek, Manisa Futbol Kulübü'nün Milli Futbolcularını Tesisten Attı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Milli Takım futbolcularını tesislerden kovarak tartışma yarattı. Zeyrek'in bu kararı, Manisa Futbol Kulübü'nün sporcuları ve ailelerinden tepki aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, önceki gece Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile oynadığı son 16 Turu maçını vatandaşlarla birlikte Atatürk Kent Park’ta kurulan dev ekranda izledi. A Milli Futbol Takımımızın 2-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdığı karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip eden Başkan Zeyrek, maç sonunda galibiyet coşkusunu yaşadı. Zeyrek o anları sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

MANİSA’NIN MİLLİ FUTBOLCULARINI TESİSTEN ATTI

Ferdi Zeyrek’in bu paylaşımı akıllara Manisa Futbol Kulübü’nün tesislerden atılan Milli Takım futbolcularını getirtti. Seçimden önce pazarda sohbet ettiği bir Manisa Futbol Kulübü Akademi futbolcusuna ‘Sizleri mağdur etmeyeceğiz. Manisa’nın gençleri Ferdi amcalarına emanet’ sözleriyle çelişen bir karar alan Ferdi Başkan, Manisa Futbol Kulübü’nün akademisi Halil Onultmak ve Tevfik Lav Spor Tesisleri’nden kapı dışarı etti. Yüzlerce genci bir kararla sokağa atan Ferdi Zeyrek’in bu tavrı sporcuların ve ailelerinin tepkisine neden oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI TESİSSİZ KALDI

Öte yandan bu sezon Gelişim Ligleri’nde büyük başarılar elde eden Manisa Futbol Kulübü Akademisi futbolcuları tesislerden atılmanın şokunu yaşıyor. Manisa FK U14, U15, U16, U17 ve U19 takımları bu sezon yer aldıkları liglerde sergiledikleri performansla dikkat çekmişti. Sezonu 3’ü namağlup 4 şampiyonlukla tamamlayan Manisa FK Akademisi daha sonra katıldıkları Türkiye Şampiyonası’nda da önemli başarılar kazandı. Manisa FK U16 Takımı Türkiye 3’üncüsü olurken, Manisa FK U17 Takımı ise Türkiye Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza attı ve Manisa’nın gururu oldu. Şampiyonluğu kutlamak yerine tesislerden atılan Manisa FK’nın şampiyon futbolcuları şimdi büyük üzüntü yaşıyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
9. Yargı Paketi TBMM'de!

9. Yargı Paketi TBMM'de!