20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP'li Durmaz'dan belediye başkanlarına mesaj

MHP'li Durmaz'dan belediye başkanlarına mesaj

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bugün birinci hizmet yılını dolduran belediye başkanlarına mesaj gönderdi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Durmaz'dan belediye başkanlarına mesaj

Belediye başkanlarının 1. yılı geride bıraktığını anımsatan Durmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selam ve tebriklerini ileterek, belediye başkanlarına başarılar diledi.

MHP’li Durmaz mesajında şunları kaydetti:

“Kıymetli Belediye başkanlarımız; Seçilmiş olduğunuz Belediye Başkanlığı görevinizde 1. yılı geride bıraktığınız bu günde, her birinize Sayın Genel Başkanımızın selam ve tebriklerini iletiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.. Halka hizmetin, Hakka hizmet olduğunu unutmadan sürdürdüğünüz bu anlamlı görevinizde; beşikten mezara kadar insan hayatının her evresine tesir eden işler yapan sizler, ülkemizin içerisinden geçtiği bugünkü sıkıntılı ortamdan çıkması için de çok büyük sorumluluk sahibisiniz..Bu nedenle, devletimiz tarafından alınan kararlara harfiyen uyulması titizlikle takip edilmelidir.. Komşusu açken tok yatan bizden değildir, ilahi buyruğuna uygun olarak sıkıntısı olan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçları muhakkak surette karşılanmalıdır..Bu hususta her hangi bir sorunla karşılaşılmaması için, İçişleri Bakanlığı'mızın konuya ilişkin genelgeleri ve talimatları dikkate alınarak işlem yapılmalıdır.. Bizi millet yapan en önemli haslet zorluklara birlikte göğüs germe, sevinçte ve tasada bir ve beraber olma duygusudur. Buradan hareketle Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan ve Sayın Genel Başkanımızın herkesten önce 5 maaşını bağışlayarak destek verdiği, milli dayanışma kampanyasına gösterdiğiniz samimi ilgi nedeniyle size teşekkür ediyorum.. Sayın Genel Başkanımızın ifade ettikleri gibi, geceye sabredenlere, bir gündüz müjdelenmiştir.. Millet olarak Birlikte bu zorluğunda üstesinden geleceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır... Yardımların tek elden ve gerçek ihtiyaç sahiplerine, hijyen kurallarına uygun olarak ulaştırılması hususunda yetkili kamu kurum ve kuruluşlarıyla organize bir şekilde hareket edilmesi hayati öneme haizdir.. Bu düşüncelerle seçilmiş olduğunuz belediye başkanlığı görevinizde başarıyla geride bıraktığınız birinci yılınızı bir kez daha tebrik ediyor, nice başarılı yıllarda sağlık ve huzur içinde milletimize hizmet etmenizi Cenab-ı Allah’tan diliyorum.. Rab'bim milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin...”

Yorumlar
Ökkeş Zekai Uğurlu 4 yıl önce
Allah yar ve yardımcınız olsun Selamlar sevgiler. Başkanım
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
O
OSMAN IRMAK 4 yıl önce
Belediye Başkanlarımızın 1.yıl dönümü kutlu ve mutlu olsun. Rabbim.covid_19 virüs belasını inşallah başımızdan defetsin. Bu günlerde.geçim sıkıntısı çeken dargelirlilere Rabbim.sabır versin.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Milli Dayanışma Kampanyası’na destek yağıyor

Milli Dayanışma Kampanyası’na destek yağıyor