22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP İstanbul adaylarını tanıttı

MHP İstanbul adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İstanbul milletvekili aday tanıtım toplantısı için iftar yemeğinde bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İstanbul milletvekili aday tanıtım toplantısı için iftar yemeğinde bir araya geldi.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP İstanbul adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İstanbul'daki milletvekili aday tanıtım programı çerçevesinde Yeşilköy'deki bir otelde iftar yemeğinde bir araya geldi. Programa, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim,  MHP İstanbul 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Aday Tanıtımı ve İftar Programına, milletvekili adayları TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcıları Sayın Edip Semih Yalçın, Feti Yıldız, Ulvi Yönter, İsmail Faruk Aksu, Milletvekilleri Mehmet Bülent Karataş, Cemal Çetin, Arzu Erdem, Hayati Arkaz ve MYK üyelerinin yanı sıra yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı. İftar sonrasında adaylar tanıtıldı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimlerinde İstanbul il Başkanlığı olarak 39 ilçe 964 mahalle de kadın kollarıyla birlikte seçime hazır olduklarını söyledi.

"39 İLÇEMİZDE 964 MAHALLEMİZDE KADIN KOLLARIMIZLA SEÇİME HAZIRIZ"

Programda konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, "14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerinde İstanbul il Başkanlığı olarak 39 ilçemizde 964 mahallemizde kadın kollarımızla seçime hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu seçimler bilinmelidir ki Türkiye vizyonu için tarihi bir fırsat olacaktır. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin de ifade ettiği gibi Cumhur İttifakı sayesinde Türkiye'nin yarınlarda yarım kalmış hiçbir meselesi kalmayacaktır. Ben bu vesile ile milletvekili adaylarımıza ve teşkilatlarımıza üstün başarılar temin ediyorum. Diyorum ki aziz milletim Sıra sen de yap bir bozkurt dünya görsün. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum yüce Allah yar ve yardımcınız Olsun diyorum" şeklinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI, TÜRK DÜNYASINI BİR ARAYA GETİRDİ

TBMM Başkanvekili Celal Adan, milletvekili adayları tanıtım toplantısındaki konuşmasında, 5-6 gündür İstanbul'u dolaştığını ve her mahallede, her yerde teşkilatla koordineli bir yapıyla karşılaştığını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın başarılı işler yaptığını ifade eden Adan, "Birileri bahardan bahsediyor. Bir kartal pençesi vurdular, Karabağ'ı özgürleştirdiler. Cumhur İttifakı, Akdeniz'de bizi boğmak isterlerken orada Libya'yla anlaşma yaparak her şeyi ters düz yaptı. Cumhur İttifakı, Türk dünyasını bir araya getirdi. Türk devletleri bir araya geldiler, Kıbrıs'ı gözlemci yaptılar. Muhteşem, tarihe not düşecek iradelerin altına imza koydular." diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ AÇACAK BÜYÜK OLAYLARA İMZA KOYMUŞTUR"

Adan, referansı sadece Türk milliyetçiliği olan Devlet Bahçeli'nin vizyonunun bu meseleye imza attığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı da tebrik ediyorum. Çok güçlü bir ittifakla millet iradesini temsil eden bir ittifakla bu beraberlik tarihe imza atmıştır ve Türkiye'nin önünü açacak büyük olaylara imza koymuştur. PKK terör örgütünün nefesi kesilmiş, yurt dışında hiçbir PKK'lı lider aynı evde iki gün üst üste yatamamaktadır."

Türk milliyetçiliği fikrinin, Türkiye'nin en güçlü fikri olduğu değerlendirmesinde bulunan Adan, "Türkiye'de bundan nefret edenlerin bile zaman zaman bozkurt işaretine sığındığına şahit oluyoruz. Siz ne büyük bir hareketsiniz. Kılıçdaroğlu'na da bozkurt yaptırıyorsunuz. Sıkışan herkese yaptırıyorsunuz." dedi.

Adan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama bugüne kadar yaptığımız seçimlerin sonuçlarına baktığımız zaman en büyük sonucu alacağız. Burada samimi söylüyorum, bizde 27 milletvekili sırada. 35 milletvekili birinci bölgede. Üçüncü bölgede zannediyorum 36 milletvekili. Listeye giren her bir arkadaşım kendisini seçilmiş bir milletvekili olarak kabul etmelidir. Çok onurlu bir noktadadır. Listeye giremeyen arkadaşlarımız da çok onurlu bir noktadadır."

Türk milliyetçiliğinin tarihe not düşen bir mücadele verdiğine dikkati çeken Adan, "Önümüzdeki yıllarda bugünü bize yaşatanlar, milletimize bazı haksızlıkları dayayanlar tarihten silinip gidecektir. Tarih, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi, şartlar ne olursa olsun Türk milletinden vazgeçmeyen Milliyetçi Hareket Partisi'ni yazacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yerli uydu İMECE uzaya fırlatıldı

Yerli uydu İMECE uzaya fırlatıldı