18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP lideri Bahçeli'den Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı için başsağlığı mesajı

MHP lideri Bahçeli'den Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı için başsağlığı mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından Prof. Dr. Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı'nın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP lideri Bahçeli'den Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı için başsağlığı mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden Prof. Dr. Orhan Türkdoğan ve Yazar Alev Alatlı için başsağlığı mesajı yayımladı.

X hesabından paylaşım yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, "Türk kültür ve düşünce hayatının iki saygın ve sayılı ismi olan, ömürleri boyunca kalem ve kelamlarıyla karanlığa ışık tutan Sayın Prof. Dr. Orhan Türkdoğan Hocamızla Sayın Alev Alatlı Hanımefendinin vefatlarından duyduğum derin üzüntüyü paylaşıyor, fikir dünyamızda muazzez iz ve eserleri bulunan bu iki değerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Muhterem ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı temennilerimi iletiyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun diyorum." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
K
KÖR MOİZ 8 ay önce
BU GÜN ÖGRENMİŞ BULUNUYORUZ ALEV AL ATLI HANFENDİNİN ÖLÜM HABERİNİ ALDIK DERİN ÜZÜNTÜ İCİNDEYİZ TÜRK DÜNYASI OLARAK TÜRK DÜNYASI İCİN ÖNEMLİ BİR KAYIB YAZARLIGI VE KİŞİLİGİ TARTIŞILMAZ ACIMIZ BÜYÜKİNSANLIGIN TÜRKLÜGÜN TİMSALİ HANFENDİ İDİ SONSUZ AHMET DİLLİYOIRUM BAŞIMIZIN TACI İDİ AYDINLIK IŞIGIMIZDI OFLU MC
BEĞENME
0
CEVAPLA
Borsa haftayı rekorlarla tamamladı

Borsa haftayı rekorlarla tamamladı