19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’den seçim için kararlılık açıklaması!

MHP’den seçim için kararlılık açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “İstanbul’a mitili atacağım” açıklaması sonrası, Türkiye genelindeki tüm MHP teşkilatları İstanbul seçimlerine yoğunlaştı. Genel başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Yenilenen seçimi kazanmakta kararlıyız. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi; İstanbul’a yatağı yorganı atacağız.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’den seçim için kararlılık açıklaması!

YSK’nın İstanbul seçimlerinin yeniden yapılacağı yönünde verdiği kararMHP teşkilatlarını hareketlendirdi. 23 Haziran’da yapılacak seçimde İstanbul’u Cumhur ittifakı adayının kazanması için çalışmalara hızlı başlayan MHP, İstanbul’a karargah kurmaya hazırlanıyor.

Sokağa çağırma işinin bir ucunda AB var
Yeniakit'te yer alan habere göre; MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, YSK’nın verdiği karara herkesin saygı göstermek zorunda olduğunu belirterek, “Sokağı işaret etmenin vatana ve millete hiçbir faydası yoktur. Herkes yüksek yargının kararını saygıyla karşılayacaktır. Belirlenen gün ve saatte de milli irade tezahür edecektir. Bu sokağa çağırma girişiminin bir ucunda zaten Avrupa var. Bu basit bir İstanbul Belediye Başkanlığı seçimi değildir. Burada küresel güçlerin de Türkiye’yi karıştırmak için yaptığı organizasyonlar vardır. Seçimlerin iptalini bahane ederek Avrupa’nın bize dayatmada bulunmasını kabul etmeyiz.” dedi.

YSK son noktayı koymuştur
YSK’nın kararını beğenmeyenler olabileceğini ama bu kararı herkesin tanımak zorunda olduğuna vurgu yapan Yıldırım, şöyle devam etti: “Yüksek Seçim Kurulu, en üst yargı merci olarak yenileme kararı vermiş ve bu konudaki tartışmalara noktayı koymuştur. Hukukun üstünlüğüne inanıyorlarsa eğer önümüzdeki gerçek budur. Yok eğer ‘Biz bu kararı tanımıyoruz. Biz istediğimizi yaparız” denirse o zaman kaos ortamı meydana gelir ki bunun da kimseye bir faydası olmaz.”

İstanbul’a yatağı yorganı atacağız
Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıseçiminde varını yoğunu ortaya koyacağını ifade eden Yıldırım, “MHP olarak üzerimize düşeni yapacak, Cumhur ittifakı olarak her türlü gayreti göstereceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Sayın Genel Başkanımızın dün de söylediği gibi İstanbul’a yatağı yorganı atacağız. Yani İstanbul’a karargahı kuracağız biz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni hoca belli oldu! Resmen imzaladı

Yeni hoca belli oldu! Resmen imzaladı