20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li Büyükataman’dan Ali Babacan’a cevap

MHP’li Büyükataman’dan Ali Babacan’a cevap

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katıldığı programda MHP’yi hedef alan yakışıksız sözlerine yönelik Twitter üzerinden açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Büyükataman’dan Ali Babacan’a cevap

Büyükataman, ‘’Pensilvanya ve Kandil’in yeni piyoncuğu’’ olarak tanımladığı Ali Babacan’ın üslubunun diğer piyonlarınkiyle şimdiden kesiştiğini vurgulayarak, ‘’Babacancık! Milliyetçi Hareket,senin ufkunun alamayacağı derecede büyüktür.Kendine milletten başka efendi arayan diğerleri gibi sen de günün sonunda bunu tecrübe edeceksin.’’ ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman şu açıklamalarda bulundu:

‘’Pensilvanya ve Kandil’in yeni piyoncuğu Ali Babacan’ın üslubu diğer piyonlarınkiyle şimdiden kesişmiştir. Babacancık! Milliyetçi Hareket,senin ufkunun alamayacağı derecede büyüktür.Kendine milletten başka efendi arayan diğerleri gibi sen de günün sonunda bunu tecrübe edeceksin.

Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin beka mücadelesi verdiği bu süreçte herhangi bir pazarlığın içerisinde olmamıştır ancak senin kimlerle hangi pazarlıklar içerisinde bulunduğuna dair cevaplanması gereken sorular kamuoyunun vicdanında,kafasında  tazeliğini korumaktadır.

Sahi 15 Temmuz gecesi Türkiye ile arasında 7 saat fark olan bir ülkede olduğunu söylemiştin ya… Orası neresi? Nedense Amerika’nın doğusu dışında kalan yerler pek senin rotan gibi durmamakta. İnsanları neden suizanda bulunduruyorsun. Bu bilgi çok mu “mahrem” ki saklıyorsun?

Her yerde görülebilecek olan “yediği kaba pisleyen, çıktığı evi taşlayan” güruhundan olan bu zatın şüphe dolu geçmişi ile hiçbir zaman “yeni” olamayacağı aşikâr olduğu gibi Türk milletine değil ancak ve ancak Türk milletinin düşmanlarının ümidi olduğu da böylece pekişmiştir.’’

Yorumlar
N
Nasuh cura 4 yıl önce
Sayın vekilim ağzınıza yüreğinize sağlık saygılarımla.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
K
Kemal yavuz 4 yıl önce
Ağzına sağlık başkanım
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
ömer gürbüz 4 yıl önce
sayin vekilim MHP genel baskani ismet büyük ataman:bu sonradan görme sisirilmis balonlari negüzel tarif edmissiniz,MILLIYETCI HAREKET PARTISININ,türkmilletine yaptigi hizmetleri hayal edemiyecek kadar dar kafalar dalindan kopmus yaprak misali,sagasola carpacarpa parcalanip yokolacaklar allah yardimcin olsun sayin vekilim
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Facebook'tan koronavirüs açıklaması!

Facebook'tan koronavirüs açıklaması!