24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP'li Büyükataman: Sabahattin Çakmakoğlu’na Allah’tan rahmet diliyoruz

MHP'li Büyükataman: Sabahattin Çakmakoğlu’na Allah’tan rahmet diliyoruz

Eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, hayatını kaybetti. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Çakmakoğlu'nun vefatı dolayısıyla yaptığı açıklamada "Kıymetli büyüğümüze Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Mekânı Cennet Olsun.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Büyükataman: Sabahattin Çakmakoğlu’na Allah’tan rahmet diliyoruz
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı, 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu’nun vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.

Sabahattin Çakmakoğlu
İçişleri ve Milli Savunma eski Bakanı 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu

"Kıymetli Devlet Adamımızı Kaybettik"

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, "Kıymetli devlet adamlarımızdan, İçişleri ve Milli Savunma eski Bakanımız, 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekilimiz Sayın Sabahattin Çakmakoğlu Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur" ifadelerini kullandı. 

"Çalışmaları Her Zaman Hatırlanacak"

Çakmakoğlu'nun devletin birçok kademesinde özveriyle görev yaptığını ve önemli hizmetlerde bulunduğunu belirten MHP'li Büyükataman, Çakmakoğlu'nun yürüttüğü takdire şayan çalışmalarının her zaman hayırla hatırlanacağını vurgulayarak, MHP camiası ve Türk milleti adına büyük bir değeri kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

"Mekânı Cennet Olsun"

Türkiye'nin güvenliği ve refahı için önemli hizmetlerde bulunan Sabahattin Çakmakoğlu'na Allah'tan rahmet dileyen Büyükataman, merhumun yakınlarına ve MHP camiasına başsağlığı temennisinde bulundu: “Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Milliyetçi-Ülkücü Harekete ve Türk milletine önemli hizmetleri bulunan, ömrü boyunca ülkemizin güvenliği ve refahı için kıymetli çalışmalar yürüten dava ve devlet adamı kıymetli büyüğümüz Merhum Sabahattin Çakmakoğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz." MHP'li Büyükataman, "Mekânı Cennet Olsun," sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin terörü bertaraf etme azmi ve kararlılığı perçinlenmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin terörü bertaraf etme azmi ve kararlılığı perçinlenmiştir