02 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: Ali Mahir Başarır aklını başına topla!

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: Ali Mahir Başarır aklını başına topla!

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, "Milletimizin gözbebeği ordumuza “satılık” diyecek kadar aşağılaşan, şehit cenazesinde gülecek kadar edebini yitiren, millet ve devlet düşmanı kim varsa kol kola olan, gayr-i milli kimliğe sahip her odakla işbirliği yapan “Omurgasız” Ali Mahir Başarır; sana tavsiyemiz o üç gramlık çürümüş aklını başına topla! " dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: Ali Mahir Başarır aklını başına topla!
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, CHP'li Ali Mahir Başarır'ın MHP Lideri Bahçeli'ye yönelik yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Alparslan Doğan'dan Sert Sözler

MHP'li Doğan, Ali Mahir Başarır'a yönelik sert ifadeler kullandı. Doğan, "Milletimizin gözbebeği ordumuza “satılık” diyecek kadar aşağılaşan, şehit cenazesinde gülecek kadar edebini yitiren, millet ve devlet düşmanı kim varsa kol kola olan, gayr-i milli kimliğe sahip her odakla işbirliği yapan “Omurgasız” Ali Mahir Başarır; sana tavsiyemiz o üç gramlık çürümüş aklını başına topla!" dedi.

Devlet Bahçeli'ye Vurgu

Doğan, açıklamalarına devam ederek, "Senin ve aklını kumanda eden ağababalarının kıt aklı, Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’yi idrak etmeye yetmez!" şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı, "Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin adını, Türk düşmanlarına yalakalık yaparken irinle doldurduğun, Türklüğün hasımlarına yardakçılık ederken satılığa çıkardığın ve MHP’ye düşmanlık ederken üç kuruşa sattığın o pis ağzına almak senin haddin değildir…" ifadelerini kullandı.

Şehit Mustafa Korkmaz'ın cenazesinde CHP'li vekil Ali Mahir ...

NE OLMUşTU?

CHP'li Ali Mahir Başarır, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin CHP ve Halk TV'ye yönelik açıklamalarına bir televizyon kanalından cevap vererek yaptığı açıklamada Bahçeli'yi ve MHP'yi sorgulamaya devam edeceklerini belirterek, "Ayağımızı denk almayacağız. Ayağını denk alması gereken birisi varsa, o da kendisi ve partisidir" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okan Buruk, PFDK'ya sevk edildi

Okan Buruk, PFDK'ya sevk edildi