22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP'li Feti Yıldız: 'Büyükşehirleri işgalden kurtaracağız'

MHP'li Feti Yıldız: 'Büyükşehirleri işgalden kurtaracağız'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin merkezinde sadece millet egemenliği ve demokratik değerlerin bulunduğunu belirterek, “Yerelde iktidar, ülkede istikrar için Cumhur İttifakı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak gecemizi gündüzümüze katacağız. Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin Büyükşehir Belediyelerini talandan, yağmadan yasadışı örgütlerin işgal ve paylaşımından kurtaracağız" dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Feti Yıldız: 'Büyükşehirleri işgalden kurtaracağız'

MHP Kocaeli İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, MHP MDK Başkanvekili Niyazi Paksoy , MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, MHP Kocaeli İlçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, tek aday olarak katılıyor.

Kongrede konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin merkezinde sadece millet egemenliği ve demokratik değerlerin bulunduğunu belirterek, “Yerelde iktidar, ülkede istikrar için Cumhur İttifakı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak gecemizi gündüzümüze katacağız. Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin Büyükşehir Belediyelerini talandan, yağmadan yasadışı örgütlerin işgal ve paylaşımından kurtaracağız" dedi.

MHP'li Yıldız şunları ifade etti:

"Anayasa ile güvence altında bulunan cumhuriyetin temel nitelikleri, milli ve üniter devlet yapımız, Türk milli kimliği, demokratik rejim ve temel insan hakları gibi değerler sistemin Cumhur İttifakının kırmızı çizgileridir.

Her alanda yaralar sarılmakta olup, imar ve ihya süreci kesintiye uğramadan devam edecektir.

Toplumun beklentisi olan birçok yapısal düzenleme hayata geçirilmiştir.

Vatandaşlarımız, tercihini Türkiye Yüzyıl’ından yana kullanmıştır.

Kamuoyu şirketlerince sipariş üzerine masa başında yazılan rakamlar, manipülasyon için dolaşıma sokulan yalan haberler, çarpıtılmış bilgiler, sahte içerikler, aktif bir azınlık eliyle ülkemize, devletimize sürekli iftira ediliyor.

Dönmeler, devşirmeler, şarlatanlar, sahtekarlar, siyasi fırıldaklar, mandacılar, bölücüler, bilimum Türk-İslam düşmanları küresel emperyalizmle güç birliği yapmış, derin Amerika ile silah çatmış, sonunda hepsi birden bozguna uğramış, ihanetin her çeşidinin bulunduğu itiraflar, suçlamalar başlamıştır.

Anlaşıldığı kadarıyla içine yuvarlandıkları aidiyet ve ahlak kriziyle tıpkı kurumuş bir yaprak gibi sağa sola savrulan muhalefet partileri milli iradenin mesajını idrakten hala mahrumdur.

Sayın Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ‘nin işaret ettiği gibi:

Cumhuriyet’in yeni yüzyılında yüksek fedakarlık ve yürekli mücadelelerle teşekkülü sağlanmış siyasi istikrarın artarak sürmesi merkezi yönetimle yerel yönetim arasındaki uyum ve dengeye bağlıdır.

Ulaşabileceği en yüksek oy oranını sağlamak için ideolojik bagajlarını boşaltan partiler, “hepsini yakala partileri” olarak adlandırılıyor. Bunları tarif etmek için “büyük çadır partisi” terimini kullanıyor. Büyük Çadır İttifakı zillet paramparça..."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Sadir Durmaz: MHP Türk milletinin son kalesi

MHP'li Sadir Durmaz: MHP Türk milletinin son kalesi