Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Bozkurt işaretini terör örgütü işaretiyle kıyaslamasını sert bir dille eleştirdi. Bozkurt işaretinin Türk milletinin sembolü olduğunu ve CHP’nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını vurgulayan MHP’li Büyükataman, “Tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.” diyerek Özel’e tepki gösterdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Büyükataman, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Özel'in Bozkurt işaretini terör örgütü işaretiyle kıyaslamasını büyük bir skandal olarak nitelendirdi.

"Bozkurt, Türk Milletinin Sembolüdür"

MHP’li İsmet Büyükataman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.

Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.”

"CHP, Atatürk’ün Çizgisinden Uzaklaştı"

Büyükataman, Özel'in açıklamalarının CHP'nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını bir kez daha gösterdiğini belirterek, şunları ekledi:

“DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir.

Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir.”

"Büyük Türk Milletinin Takdirine Bırakıyoruz"

Büyükataman, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz.”

MHP’li Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde;

"Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.

Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.

DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir.

Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir.

Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaspor'un sezon öncesi 3. etap kamp programı kesinleşti

Konyaspor'un sezon öncesi 3. etap kamp programı kesinleşti