Türkgün Siyaset MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Bozkurt işaretini terör örgütü işaretiyle kıyaslamasını sert bir dille eleştirdi. Bozkurt işaretinin Türk milletinin sembolü olduğunu ve CHP’nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını vurgulayan MHP’li Büyükataman, “Tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.” diyerek Özel’e tepki gösterdi.

KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Büyükataman, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Özel'in Bozkurt işaretini terör örgütü işaretiyle kıyaslamasını büyük bir skandal olarak nitelendirdi.

"Bozkurt, Türk Milletinin Sembolüdür"

MHP’li İsmet Büyükataman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.

Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.”

"CHP, Atatürk’ün Çizgisinden Uzaklaştı"

Büyükataman, Özel'in açıklamalarının CHP'nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını bir kez daha gösterdiğini belirterek, şunları ekledi:

“DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir.

Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir.”

"Büyük Türk Milletinin Takdirine Bırakıyoruz"

Büyükataman, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz.”

MHP’li Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde;

"Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.

Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.

DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir.

Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir.

Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Sıcak havada serinlemek hayatına mal oldu

Sıcak havada serinlemek hayatına mal oldu

Taşlıca Baraj Göleti’nde serinlemek için suya giren Furkan Kalkan kayboldu. Jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışmalarına başladı ancak karanlık nedeniyle ara verildi. Arama, sabah yeniden devam edecek.

MUHABİR: Süleyman İmdat

Taşlıca Baraj Göleti’nde serinlemek amacıyla suya giren Furkan Kalkan, bir anda gözden kayboldu. Bölgeye sevk edilen jandarma ve AFAD ekipleri arama faaliyetlerine başladı, ancak akşam karanlığı nedeniyle çalışmalar durduruldu. Aramalar sabah yeniden başlayacak.

Sıcak Havada Serinlemek Hayatına Mal Oldu

Taşlıca Mahallesi'nde bulunan Taşlıca Baraj Göleti'nde 18.30 sıralarında üzücü bir olay yaşandı. İddiaya göre, yüksek sıcaklık nedeniyle bunalan Furkan Kalkan, arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla gölete girdi. Ancak kısa süre sonra suda kaybolduğu fark edildi. Durumu fark eden arkadaşları hemen büyüklerine haber verip, ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine hızlıca intikal eden jandarma ve AFAD ekipleri, kayıp genç Furkan Kalkan’ı bulmak için kapsamlı bir arama-kurtarma faaliyeti başlattı. Gölette Kalkan’ın en son görüldüğü bölgede dalgıçlar dalış gerçekleştirdi ancak herhangi bir bulguya rastlanamadı. Akşam karanlığının bastırması sebebiyle arama çalışmaları geçici olarak durdurulurken, ekipler operasyonu yarın sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başlatmayı planlıyor. Yetkililer, arama faaliyetlerinin yoğun ve titizlikle sürdüğünü bildirirken, vatandaşlardan da benzer durumlara karşı dikkatli olmaları istendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *