12 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li Osmanağaoğlu: DEM’lenmiş CHP'nin Bozkurt'tan rahatsız olması şaşırtmadı

MHP’li Osmanağaoğlu: DEM’lenmiş CHP'nin Bozkurt'tan rahatsız olması şaşırtmadı

MHP'li Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Belediye Başkanı'nı eleştirerek, Bozkurt heykelinin CHP'yi panikleteceğini belirtti. Osmanağaoğlu, Türk milletinin Bozkurt sembolüne sahip olduğunu vurgulayarak, CHP'nin tepkisini anlamsız bulduğunu ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Osmanağaoğlu: DEM’lenmiş CHP'nin Bozkurt'tan rahatsız olması şaşırtmadı
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu sosyal medya platformu x üzerinden yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının paniklemesine bakılırsa; Merih Demiral'ın bozkurt yapan heykelinin İzmir'de yükselme ihtimali CHP'ye oy veren vatandaşlarımızda da heyecan uyandırmıştır. "Türk milletine mensubiyet şuuruyla aidiyet hissetmeyenlerin" MHP'li Mec. Üyemizin vermiş olduğu önergeden bu kadar irkilmesine gerek yoktur.Çünkü;Bozkurt'un maliki Türk milletidir.Gazi Paşamız Atatürk'ün milli mücadelenin kızıl elması gördüğü İzmir'in ta kendisidir.” ifadeleriyle eleştirdi.

MHP’li Osmanağaoğlu şunları söyledi:
“Hepimize gururlandıran Merih Demiral 'ın bozkurt yapan heykelinin İzmir'imizde yükselmesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesine verilen önerge CHP'li yöneticilerin bozkurt alerjisini, alelacele yapılan açıklamalar ise milli şuurdan ne kadar yoksun olduklarını açık etmiştir. CHP'den artarda gelen açıklamalara bakılırsa; İzmirli olmakla övünen Gazi Paşa'mız Atatürk'ün adını ve anılarını hiçe sayanların Atatürk'ün karakterine işleyen bağımsızlığın membaı bozkurt ruhunu da reddettiği ve bunu yaparken de hiç utanmadıkları açık şekilde görülecektir.

BOZKURT’UN MALİKİ TÜRK MİLLETİDİR, İZMİRLİLERDİR!

"Türk milletine mensubiyet şuuruyla aidiyet hissetmeyenlerin" MHP'li Meclis Üyemizin vermiş olduğu önergeden bu kadar irkilmesine gerek yoktur. Çünkü Bozkurt'un maliki Türk milletidir. Gazi Paşamız Atatürk'ün milli mücadelenin kızıl elması gördüğü İzmir'imizdir. 4. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının paniklemesine bakılırsa; Merih Demiral'ın bozkurt yapan heykelinin İzmir'de yükselme ihtimali CHP'ye oy veren vatandaşlarımızda da heyecan uyandırmıştır. Cemil Tugay ve panikle açıklama yapan CHP Yönetimi şu anekdotu hatırlasınlar:

İ.İnönü: Dünyanın en zor işi nedir?

Gazi ATATÜRK: Dünyada en zor iş Türk milletini ayağa kaldırmaktır.

İ.İnönü:Bundan daha zor olanı var mı?

Gazi ATATÜRK: HAREKETE GEÇİNCE TÜRK MİLLETİNİ DURDURMAKTIR.

Demlenmiş CHP unutmasın: Bozkurtlar dirilmiş Türk harekete geçmiştir!

DEM’lenmiş CHP Yöneticileri unutmasın: Bozkurt Türk milletinin sembolüdür. Bundan rahatsızlık duyana ne deneceğini de Türk milleti iyi bilmektedir! Sadece İzmir'de değil Türkiye'nin dört bir yanında bozkurtlar yükselirken CHP'nin bu saçma çırpınışı boşunadır.
 

Yorumlar
N
Nazim 3 hafta önce
Imamoglu, Ömer Halisdemir Caddesi Red etmişti, bozkurt heykelini de Red ederler. Bunlara pkk dostunu getir sanatçı der yarı beline kadar eğilir ozgur ozel. Dempkk korkusuna Diyarbakır Annelerini ziyaret edemezler Atatürke hakaret eden orhan saribali sa vekil yaparlar. Kongre DOLAR il binası PAEA KULELERI paris olimpiyatları EURO olan bir chp var. Sorun Atatürkçüyüz bile derler. Onlara demirtas, Atalay, kavala gibi terörden hapis cezası alanlar dost
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Ukrayna: Kursk bölgesinde 74 yerleşim birimi kontrolümüzde

Ukrayna: Kursk bölgesinde 74 yerleşim birimi kontrolümüzde