20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP'li Özdemir: Türkiye süper güç hedefinden asla dönmeyecek

MHP'li Özdemir: Türkiye süper güç hedefinden asla dönmeyecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin Türkiye'nin bağımsızlık ve liderlik hedeflerine yönelik dayatmalarını sert bir dille eleştirdi. Özdemir, "Türkiye lider ülke ve süper güç hedefinden asla dönmeyecek, yabancı başkentlerin güdümünde kalmayacaktır. Çapsız kalem ve kof kelam sahipleri bunu artık iyi anlamalıdır" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Özdemir: Türkiye süper güç hedefinden asla dönmeyecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin Türkiye'ye yönelik "yeni senaryo" dayatmalarına sert bir tepki gösterdi. Özdemir, Selvi'nin Türkiye'nin bağımsızlık ve liderlik hedeflerini sorgulayan ve Cumhur İttifakı'nın başarısını gölgelemeye çalışan söylemlerini eleştirdi.

Selvi'nin, Türkiye'yi yargı bağımsızlığı konusunda eleştirirken, bağımsızlık ilkesini sorgulamak istediğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, bu durumun Türkiye'nin en büyük hassasiyetlerinden biri olan tam bağımsızlık hedefini sorgulamak niyetinde olduğunu belirtti.

MHP’li Özdemir, Türkiye'nin liderlik hedefinden asla vazgeçmeyeceğini vurguladı. Selvi'nin Türkiye'nin egemenliğine yönelik dayatmalarının sorgulanması gerektiğini dile getiren Özdemir, Türkiye'nin daima lider ülke ve süper güç olma hedefinden sapmayacağını belirtti.

MHP'li İsmail Özdemir, Türkiye'nin yabancı başkentlerin güdümünde kalmayacağını ve liderlik hedefinden asla dönmeyeceğini vurgulayarak, Selvi'nin çabalarının boşa olduğunu ifade etti.

MHP’li İsmail Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti: 

"Türkiye’ye “yeni senaryo” dayatmasında bulunanların sözcülerinden olduğu evvelden bu yana bilinen isimlerin başında gelen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’nin, Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimlerin ardından yaptığı ilk grup toplantısının gerçekleştiği ve yine seçimlerde Cumhur İttifakı’nın başarısına vurgu yaptığı gün Kızıl Soros Osman Kavala hakkında yazdıkları bir kez daha kendisini ve kendisine sufle verenleri açık etmiştir. 

Selvi, sinsilik ve çirkeflikle bahse konu olan meseleyle alakalı kurduğu cümleleriyle bir yandan Türkiye’yi yargı bağımsızlığı konusunda sözümona eleştirenlerin ekmeğine yağ sürerken, öbür yandan Türkiye’nin ve dolayısıyla Cumhur İttifakı’nın en büyük hassasiyeti olan tam bağımsızlık hedef ve ilkesini de güya tartışmaya açmak niyetindedir. 

Bu ve benzeri şahıslara misyon yüklendiği görüntüsü verenlerin Selvi’nin koskoca bir hiç olduğunu anlamaları gerekir. 

Türkiye lider ülke ve süper güç hedefinden asla dönmeyecek, yabancı başkentlerin güdümünde kalmayacaktır. Çapsız kalem ve kof kelam sahipleri bunu artık iyi anlamalıdır."
 

Yorumlar
S
SERDAR BOZDAYI KIRŞEHİR 5 ay önce
BU BAHSE KONU ŞAHIS HER DEVRİN ARANAN OPERASYON APARATI PENSİLVANYA BORAZANI SAHİBİNIN SESI EVANJELIK KÜRESEL SERMAYE VE EMPERYALIZMİN UŞAĞI HAİN FETÖ SİYONİST FETOŞLA OMUZ OMUZA FOTOSUNU TÜRK MİLLETİMİZ UNUTMAMALI.SLM VE SYGLAR.NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.HEDEF TURAN.TÜRK İSLAM DÜŞMANI BABAM DAHİ OLSA VURANA GURBANDIR BENİM BU CANIM HEDEF TURAN SYGLAR.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
İyilik Gemisi, Türkiye'nin yardım elini Gazze'ye ulaştırıyor

İyilik Gemisi, Türkiye'nin yardım elini Gazze'ye ulaştırıyor