23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP'li Özmen Erdemir: "Tavizsiz, ilkeli, kararlı milli mücadelenin lideri Devlet Bahçeli’dir"

MHP'li Özmen Erdemir: "Tavizsiz, ilkeli, kararlı milli mücadelenin lideri Devlet Bahçeli’dir"

MHP MYK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, “Önce Ülkem ve Milletim, ardından Partim ve Ben” anlayışı içinde, ürettiği “Ankara Merkezli” politikalarla, bizzat terör örgütleri ve terör örgütü mensupları ve bunları eğit-donat yapan küresel güçler ve bunların yerli işbirlikçileri ile sonuna kadar tavizsiz, ilkeli, kararlı ve milli mücadelenin; adı Milliyetçi Hareket Partisidir. Bu tavizsiz, ilkeli, kararlı ve milli mücadelenin lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’dir" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Özmen Erdemir: "Tavizsiz, ilkeli, kararlı milli mücadelenin lideri Devlet Bahçeli’dir"
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Erdemir'in açıklaması şu şekilde:

Duygusal bir hareketten, kültürel bir milliyetçilik modeline, kültürel milliyetçilikten de siyasi bir harekete dönüşen milliyetçiliğin siyasal anlamda tecessüm ettiği ve temsil edildiği tek yer Milliyetçi Hareket Partisidir.

Şan ve şeref dolu tarihi, 55 yıllık mazisi ve ideolojik ruh kökü ile Milliyetçi Hareket Partisi hem tarihsel açıdan hem de Türk milletinin devamlılığını sağlama, Türk devletinin bekasını koruma, devlet-millet kaynaşmasının ve bölünmez bütünlüğünün temini ile milli kimliğini koruyarak milli devleti çağın gereklerine hazırlama, geleceğin “Lider Ülke” ve “Süper Güç Türkiye”sini inşa, imar ve ihya edilmesinde üzerinde bulunan sorumluluklar itibari ile Cumhuriyet tarihimizin en köklü ve kurulduğu günden bu güne siyasi çizgisini yegâne koruyan tek istikrarlı siyasi partisi ve mefkure temsilcisidir.

"MHP, “milli devlet” ve “milli egemenlik” ilkelerine gönülden bağlıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi, Türk devletinin üzerine inşa olunduğu “milli devlet” ve “milli egemenlik” ilkelerine gönülden bağlı bir parti olarak hem demokrasinin hem de milli bütünlüğümüzün ana unsurlarından biridir.

Üstlendiği bu misyon ve vazifelerin doğal bir neticesi olarak MHP’nin Türk milletine yönelik her tehditte olduğu gibi, küresel bir sorun hâline gelmiş olan uluslararası terör, milli varlık ve bütünlüğümüzü tehdit eden terör örgütleri karşısında geliştirdiği politikaların ve tutumun da anılan sorunların çözümüne tavizsiz, ilkeli, kararlı, istikrarlı ve milli bir katkı sağlamakta olduğu çok açık bir gerçekliktir.

“Önce Ülkem ve Milletim, ardından Partim ve Ben” anlayışı içinde, ürettiği “Ankara Merkezli” politikalarla, bizzat terör örgütleri ve terör örgütü mensupları ve bunları eğit-donat yapan küresel güçler ve bunların yerli işbirlikçileri ile sonuna kadar tavizsiz, ilkeli, kararlı ve milli mücadelenin;
adı Milliyetçi Hareket Partisidir. 

Bu tavizsiz, ilkeli, kararlı ve milli mücadelenin lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’dir.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
New York borsası kapanışta değer kaybetti

New York borsası kapanışta değer kaybetti