20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset 'CHP, FETÖ’cülerin umut ışığı olmuş'

'CHP, FETÖ’cülerin umut ışığı olmuş'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'CHP, FETÖ’cülerin umut ışığı olmuş'

CHP'nin, FETÖ’cülerin umut ışığı olduğunu vurgulayan Yalçın, ''Cumhuriyet’in değil, bölücülüğün altı oku derekesine inmiştir. CHP; Türkiye’nin bölgesindeki dişe diş mücadelesini görmezden geldiği gibi, içeride de milletin, annelerin, babaların sesine kulaklarını tıkamıştır.'' ifadelerine yer verdi.

1-An itibariyle Habertürk TV yine algı operasyonu peşinde. Proğramın Bazı konukları G.Başkanımızın FETÖ ile yıllar süren mücadelesini masaya yatırarak samimiyetsizlikten dem vurmaktadır.

2-CHP’de imrahorluğa kadar terfi eden ama elindeki kolanla kayışı tüfek, kendini silahtar ağası zanneden bazı haddini bilmez politika çömezleri haddini aşmaktadır.

3-Bu tipler; muhatap alınmadığı hâlde her seferinde kopası uzun dillerini Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve MHP’ye uzatmakta, edepsizce çemkirmektedir.

4-Sn.Devlet Bahçeli politikanın usulü dairesince efendisine seslendiğinde cevap CHP’nin imrahorlarından geliyorsa ya onların maskaralıkları efendisinin pek hoşuna gitmektedir ya da Sayın Kılıçdaroğlu, kendine sözcü seçmede de derin bir yanlışın, vahim bir isabetsizliğin içindedir

5-CHP adına kelam eden bu gibi seviyesini ve yerini bilmezlerin bize seviye ve had bildirmeye kalkması ise çakalın uzaktan kurda ulumasına benzemektedir.

6-Biz; bu şahıslara “Dırdırdan düşmüş çenenizi bir kapayıp, kuzguni dilinizi tutun. Siz gidin, efendiniz gelsin!” diyor, sınırı ve çizmeyi aşmamaları konusunda kendilerini bir kez daha uyarıyoruz. Bu haliyle CHP kriz baronu, kaos tellalı, yıkım baykuşu olmuştur.

7-CHP; haysiyet celladı olmuş, adalet görüntüsü altında haksızlık, tutarsızlık ve ilkesizlik abidesine dönüşmüştür. CHP; Atatürk’ün partisi onun olmaktan çoktan çıkmış, Marksistlerin dayanağı, teröristlerin ve onların siyasi kanadının melcei hâline gelmiştir.

8-CHP, FETÖ’cülerin umut ışığı olmuş; Cumhuriyet’in değil, bölücülüğün altı oku derekesine inmiştir. CHP; Türkiye’nin bölgesindeki dişe diş mücadelesini görmezden geldiği gibi, içeride de milletin, annelerin, babaların sesine kulaklarını tıkamıştır.

9-CHP; iktidara karşı haklı haksız her konuda aleyhtar ve peşinen tepkili iken, millî hassasiyet gerektiren konularda suskundur.

10-CHP; aylardan beri çocuklarını PKK’nın ve onun siyasi kanadının tasallutundan, istismarından kurtarma çabasındaki Diyarbakır annelerinin feryadını kulaklarını tıkamış, gözlerini kapamış, yüreğini karartmıştır.

11-CHP; Türkiye’yi krize sokmak, küresel aktörlerin istediği kaos ortamını hazırlamak için olanca gücüyle felaket tellallığı yapmaktadır.

12(son)-CHP, Türkiye’yi devler ligine yükseltecek her büyük projenin, her bağımsız adımın muhalifi ve muarızı olmuştur. CHP siyaset üretmede hadım, ancak sorun üretmede hadim konumundadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak'ta ABD üssüne roket düştü

Irak'ta ABD üssüne roket düştü