20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset 'Türk milletinin kalbi İzmir için atmaktadır'

'Türk milletinin kalbi İzmir için atmaktadır'

TBMM Genel Kurulunda 5 Partinin ortak önerisiyle kurulması kararlaştırılan Deprem Araştırma Komisyonunun Kurulmasına ilişkin görüşmeler devam ediyor. MHP Grubu adına konuşan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaşanan afetin ardından ortaya koyulan birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çekerek “Türkiye’nin kalbi “İzmir” diye attı” ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Türk milletinin kalbi İzmir için atmaktadır'

Konuşmasında “yaşanan afetin ardından ortaya konulan birlik ve dayanışma ruhu, temin edilen müthiş koordinasyon ve başarılı kurtarma çalışmalarından dolayı aziz milletimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve devletimizin tüm kurum ve yetkililerine, bir İzmir milletvekili olarak teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasında bulunan Osmanağaoğlu’nun konuşmasından satır başları şu şekilde:

“Sarsıntıdan 23 saat sonra annesi ve ikiz kardeşi Elzem ile kurtarılan Ezel ile umutlarımız tazelenmiş, 58 saat sonra enkaz altından çıkartılan 14 yaşındaki İdil ile umutlarımız bir kez daha yeşermiş, depremden 65 saat sonra enkazdan çıkartılan 3 yaşındaki minik Elif’imiz ile mutluluk gözyaşlarımız hep birlikte akmış, 91 saat sonra aramıza dönen Ayda hepimizi sevince boğmuştur.

Yaşanan afetle birlikte devletimizin yetkili kurum ve organlarının ortaya koyduğu dirlik tüm dünyaya örnek olmuş, milletimizin meydana getirdiği birlik ve dayanışma ruhu tüm insanlığa emsal olmuştur.

Devletimizin aynı hassasiyeti bundan sonra da; inşaat yapım süreçlerinde ve bu süreçlerin denetiminde itinayla göstereceğine inanıyor, yapılan ve yapılacak olan bütün hizmetlerden dolayı MHP İzmir Milletvekili olarak, İzmirli hemşerilerim adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah İzmir’de, İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması da hızla başlayacak. İzmirli kardeşlerimiz, devletimizin yapacağı sağlam konutlarına, sıcak yuvalarına, inşallah 1 yıl içerisinde kavuşacaklar. Evlatlarımız, anne, babalarımız, yaşlılarımız yeni yuvalarında güvenle oturacaklar.’’

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'İzmir’imizde Türk milleti, milli birlik duygusunu göstermiştir'

'İzmir’imizde Türk milleti, milli birlik duygusunu göstermiştir'