01 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP’li Taytak: Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üreteceğiz

MHP’li Taytak: Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üreteceğiz

MHP'li Mehmet Taytak, TBMM’nin yeni yasama yılı için yayınladığı mesajda, milli iradenin gücüne vurgu yaptı. Türkiye'nin sorunları ile milletin beklenti ve taleplerine çözüm üretmek için çalışmayı sürdüreceklerine belirten MHP’li Taytak, Kudüs davasını savunmaya devam edeceklerini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Taytak: Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üreteceğiz
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM'nin yeni yasama yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında TBMM’nin önemine, Cumhur İttifakı'nın çalışmalarına ve Kudüs meselesine vurgu yapan MHP'li Taytak,“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Dönem 3. Yasama Yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Gazi Meclisimizde ülkemizin sorunlarını, milletimizin beklentilerini konuşmaya, tartışmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz." dedi. 

"Gazi Meclis, Milli İradenin Tecelligahıdır"

Taytak, TBMM'nin ülkenin sorunlarına çözüm bulma ve milletin beklentilerini karşılama konusunda kilit bir rol oynadığını belirtti. "Bizim Meclisimiz herhangi bir meclis değil, Gazi bir Meclistir. Bizim meclisimiz ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle milli iradenin tecelligahı olmuş, bir yerdir" dedi.

“BEKLENTİ VE TALEPLERE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

“Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde, Yüce Türk Milleti’nin hizmetindeyiz.” diyen  MHP’li Taytak, MHP ve Cumhur İttifakı'nın milletin taleplerine yönelik çalışmalarını sürdüreceğini ifade ederek, "Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak tüm vatandaşlarımızı ilgilendiren ihtiyaç, beklenti ve taleplerine yönelik çözüm üreten bir yasama döneminin olması için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

MHP'Lİ TAYTAK'TAN KARARLILIK MESAJI

Taytak, Cumhur İttifakı’nın milletin beklentilerine yönelik çözüm odaklı çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, açıklamasının devamında  "Attığımız her adımda milli iradeye hesap vermek mecburiyetinde olduğumuz bilinciyle hareket edecek, bugüne kadar milletimiz ve ülkemizin menfaatlerine yönelik olarak her sorunun üstesinden geldiğimiz gibi, bundan sonra da aynı yöntem ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürecek ve başarılara imza atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Kudüs Bizim Şehrimiz"

Taytak, İsrail’in Filistin halkına yönelik zulmüne de dikkat çekerek, Kudüs meselesinin sadece jeopolitik bir sorun olmadığını, tarihi bir sorumluluk taşıdığını belirtti. "Kudüs meselesi bizim için sıradan bir jeopolitik sorun değildir. Ecdadımız asırlar boyunca bu şehri el üstünde tutmuştur. Yani Kudüs bizim şehrimizdir, bizden bir şehirdir" diyerek, Kudüs ve Filistin davasının sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurguladı.

"Ayrıca ülkemizin ve milletimizin hassasiyetle takip ettiği bir diğer kriz de İsrail’in Filistinlilere ve İslam coğrafyasına yaptığı zulümdür. Asırlarca birlikte yaşadığımız mazlum Filistin halkının haklarını dile getirmeyi ülkemiz ve milletimiz adına bir şeref kabul ediyoruz. Bu anlayışla hem küresel vicdanın kanayan yarası Filistin davasının, hem de Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız.” 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Kültür Yolu Festivali Türkan Şoray ve mahkum kadınları buluşturdu

İstanbul Kültür Yolu Festivali Türkan Şoray ve mahkum kadınları buluşturdu