08 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li Yıldırım’dan CHP’li Tan’a tepki: Bunu Yunanlar bile söylemedi!

MHP’li Yıldırım’dan CHP’li Tan’a tepki: Bunu Yunanlar bile söylemedi!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, CHP’li Namık Tan’ın “Mavi Vatan” ile ilgili skandal sözlerine sert tepki gösterdi! “Bunu Yunanlar bile söylemedi, ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin üst yönetimi bundan çok rahatsız.” Dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Yıldırım’dan CHP’li Tan’a tepki: Bunu Yunanlar bile söylemedi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye'nin dış politikada attığı adımlarını hedef alan CHP’li Namık Tan’ın "Bir ara tutturduğu mavi vatan masalından oldukça çabuk yüz geri etti" sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’dan geldi. CHP’li Tan’ın Mavi Vatan ile ilgili skandal sözlerine sert tepki gösterdi. “Kıbrıs Rum Kesimi ile İsrail’in yaptığı deniz yetki alanı anlaşması masal değil, Yunanistan’la Mısır’ın yaptığı deniz yetki anlaşması masal değil, Türkiye ile Libya’nın yaptığı deniz yetki alanı anlaşması masal! Bunu Yunanlar bile söylemedi, ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin üst yönetimi bundan çok rahatsız!” ifadelerini kullandı.

Mavi Vatan’a sadece Namık Tan karşı değil ondan evvel Ünal Çelik Çeviköz'ün de karşı olduğunu belirten MHP’li Yaşar, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin üst yönetimi Mavi Vatan’a ısrarlı şekilde karşı, bu zihniyetin adını siz koyun sevgili milletim!” değerlendirmesinde bulundu.

MHP’li Yaşar Yıldırım’ın açıklamasının tamamı: 

Mavi Vatan zorunuza mı gitti!? Kıbrıs Rum Kesimi ile İsrail’in yaptığı deniz yetki alanı anlaşması masal değil, Yunanistan’la Mısır’ın yaptığı deniz yetki anlaşması masal değil, Türkiye ile Libya’nın yaptığı deniz yetki alanı anlaşması masal! Bunu Yunanlar bile söylemedi, ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin üst yönetimi bundan çok rahatsız! Cumhur İttifakı‘nın Türkiye’ye kazandırdığı en anlamlı deniz yetki alanı anlaşmalarından çıkan Mavi Vatan’dır, Mavi Vatan’a sadece Namık Tan karşı değil ondan evvel Ünal Çelik Çeviköz de karşıydı. Anlaşılan o ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin üst yönetimi Mavi Vatan’a ısrarlı şekilde karşı, bu zihniyetin adını siz koyun sevgili milletim!

Yorumlar
K
Kenan Şahin 1 ay önce
Yunan çocuğu söylerse şaşarım. chpkklı onun bunun çocuğu söylerse hiç şaşırmıyorum. Herkes vazifesini yapıyor. İtler kurtlara havluyor.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Klasik CHP zihniyeti gayet normal Allah sonumuzu hayır etsin bu adam müsveddesi abd büyük elçisi ydi gerisini düşünmek bile istemiyorum
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Bakan Kurum: O acı günler artık geride kaldı

Bakan Kurum: O acı günler artık geride kaldı