20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP'li Zakir Tercan: Zalimin köpeği olacağına, garibin Bozkurtu ol...

MHP'li Zakir Tercan: Zalimin köpeği olacağına, garibin Bozkurtu ol...

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan gündemdeki konulara ilişkin "Zalimin köpeği olacağına, garibin Bozkurtu ol..." başlıklı bir yazı kaleme aldı. Tercan yazısında: " Yazıma Ertuğrul Gazi’nin şu güzel sözleri ile başlamak istiyorum. Der ki; Zalimin köpeği olacağına, garibin Bozkurtu ol ki, öldüğünde mezar taşına “İt” değil “Yiğit” yazsınlar." ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Zakir Tercan: Zalimin köpeği olacağına, garibin Bozkurtu ol...

İşte MHP'li Zakir Tercan'ın o yazısı:

 

Yazıma Ertuğrul Gazi’nin şu güzel sözleri ile başlamak istiyorum. Der ki; Zalimin köpeği olacağına, garibin Bozkurtu ol ki, öldüğünde mezar taşına “İt” değil “Yiğit” yazsınlar.

Hala Lider Devlet Bahçeli’yi eleştiriyorlar… Hala eleştirmekten bıkmadılar-usanmdılar. Şunu unutmayınız ki; Lider Bahçeli Ülkemiz için doğru yolda gerekeni yapıyor ve yaptıtırıyor!… Bozkurtlar’da kutlu yolda Liderinin izinden yürüyorlar.

O kadar lider devlet Bahçeli’ye karşı çıkan var ki, o kadar tenkit eden var ki, bu karşı çıkanlara ve tenkit edenlere bakıyorum da bunların alayı zıvanadan çıkmış, şaşkın ördek olmuşlar.


Neymiş efendim; 20 yıldır MHP neden iktidar olmamış?… Siz ve sizin gibiler düne kadar MHP’de değilmiydiniz?… O zaman sormazlar mı adama.. Ülkücü ve MHP’li iseniz MHP’yi neden iktidar yapmadınız?… Neden seçimlerde çalışmadınız?… Neden hep ben ben ben dediniz?… ALLAH aşkına sizin hiç suçunuz günahınız yok mu?

İnan bunlarda hiç utanma-arlanma kalmamış.. Küresel güçler, Küresel güçlerin maşaları, Küresel güçlerin uzantıları ve Küresel güçler ile işbirliği yapanlar… El birliği ile Türkiye Cumhuriyetini yıkacakken imdada yetişeni eleştiriyorlar… Yatın kalkın MHP’ye ve onun Lideri Devlet Bahçeli’ye şükredin!… Ya Olmasaydı?…

Lider Devlet Bahçeli’nin derdi koltuğunu korumak olsaydı, CHP Lideri Kemal Kılıçtaroğlu’nun 7 Haziran daki, Başbakanlık teklifine cevabı evet olurdu. Vicdansızlara hatırlatmak istedim.


Ülkücü ve MHP’li görünerek ülkücü katili Aydınlıkçılar, CHP-HDP-FETÖ ile kolkola yürüyen, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye saldıran fitne ve bozguncular ne yaparsanız yapın başaramazsınız!… Çünkü kalbiniz bozuk, ruhunuz kararmış, sürüden ayrılmış küresel güçlere yem olmuşsunuz.

Allahın işine bakın ki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu “Ben de ülkücüyüm” diyor!… Allah’ın adaleti ve nizamını yayan Ülkücü kardeşlerimizi ve ağabeylerimizi şehit edenler onun zihindaşlarıdır!… Ama gel gör ki kendilerini Ülkücü olarak görenler Kemal Kılıçtaroğlu ve zihniyeti ile birlikte yürüyorlar.

Çağırın-bağırın, çatlayın-patlayın, ne yaparsanız-yapın Türkiyenin gündemini MHP ve Lider Devlet Bahçeli belirler o kadar. Anladınız mı?…

Zakir Tercan
MHP İl Başkanı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında yeni gelişme: 3 tutuklama

Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında yeni gelişme: 3 tutuklama