16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Türk Yerel Hizmet Sen’den Elvanpazarcık Belediyesine ziyaret

Türk Yerel Hizmet Sen’den Elvanpazarcık Belediyesine ziyaret

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Tuncay Erden, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun'u ziyaret etti. Ziyarette, sendika ve belediye arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve yerel hizmetlerin kalitesinin artırılması için yapılabilecek adımlar ele alındı. Erden ve Uzun, işbirliğinin önemine vurgu yaparak, gelecekte yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk Yerel Hizmet Sen’den Elvanpazarcık Belediyesine ziyaret

Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun İle Başkanlık makamında bir araya gelen Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erden yaptığı konuşmada; “Çalışan memurların maaşlarında ve sosyal haklarında önemli ölçüde iyileştirmeler yaparak sosyal denge sözleşmesine %100 olarak katkı sağlayan Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun’a katkılarından ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun; “Memurlarımızın daha iyi şartlarda çalışması ve motivasyonlarının artması bizim önceliklerimiz arasında. Amacımız çalışanlarımız ile birlikte şehrimize daha güzel hizmetlerde bulunmak.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! Sıcaklık 6 derece düşecek

Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! Sıcaklık 6 derece düşecek