25 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset 'Yavuz Bahadıroğlu nifak tohumları ekmeyi vazife bilmiştir'

'Yavuz Bahadıroğlu nifak tohumları ekmeyi vazife bilmiştir'

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, Yavuz Bahadıroğlu’nun hiçbir zaman Türk tarihini görmediğini ve romanlarında genç zihinlere gizli nifak tohumları ekmeyi vazife bildiğini söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Yavuz Bahadıroğlu nifak tohumları ekmeyi vazife bilmiştir'

Bahadıroğlu’nu memnun edebilmek için Türk tarihinin önemli bir bölümün yok sayılmayacağını kaydeden Ateş, Türk çocuklarının Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türk tarihinin büyük simalarını asli kaynağından öğrenmeye devam edeceğini belirtti.

İşte Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in açıklamasının tam metni:


“FETÖ'nün alternatif tarih tezlerinin savunucusu olan Yavuz Bahadıroğlu, hiçbir zaman Türk tarihini bütün olarak görmemiş ve  romanlarında genç zihinlere gizli nifak tohumları ekmeyi vazife bilmiş bir yazar müsveddesidir.

Bir ticani kalıntısı olan Bahadıroğlu'nu memnun edebilmek için Türk tarihinin önemli bir bölümünü yok sayacak değiliz. Türk çocukları Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türk tarihinin büyük simalarını asli kaynaklardan öğrenmeye devam edecektir.

Yorumlar
0
0ömer gürbüz 4 yıl önce
taihi bilmeyenlerin tarih,tarihi roman yazarlarinin devri kapanacak,ÜLKÜCÜ HAREKETIN bilge ve bilim bozkurtlari,ilim teknik edebiyat kültür ahlak ile caglar üzerinden sicratacak donanimla büyüktürk milletini layik oldugu yükseklere cikaracaktir ülküocaklari genelbaskanimiz sayin dr.sinan ates beyimizi tebrik ediyorum
BEĞENME
0
CEVAPLA
K
Kahraman kirım. 4 yıl önce
Bu rezil arabist daima atatürk düşmanı.neyzen tevfik bunlar için siir yazdı.....
BEĞENME
0
CEVAPLA
Z
Zühal Asma 4 yıl önce
Gerekli yerdeki Müdahalenizi elbetteki Ülkesinin Varligina Tarihine ve tabiiki Genclige Sahip cikma olarak görup anliyor ve oldukca hirpalanmiş bizlerede bir uyanis guven verdiginizide eklemek istiyorum.Sizlerin varliginiz yeniden umidimi arttirdi.Varolunuz.
BEĞENME
0
CEVAPLA
N
Nursel Çerik 4 yıl önce
Allah sizden ve sizler gibi düşünenlerden razı olsun.
BEĞENME
0
CEVAPLA
E
Ekrem Aysu 4 yıl önce
müptezel bahadıroğluna yakışan bir değerlendirme daha başka bişey beklenemezdi
BEĞENME
0
CEVAPLA
Koronavirüsün yeni bir belirtisi daha ortaya çıktı

Koronavirüsün yeni bir belirtisi daha ortaya çıktı