25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Ülkü Ocakları’ndan Ziya Gökalp kitabı: Bahçeli’ye özel seri takdim edildi

Ülkü Ocakları’ndan Ziya Gökalp kitabı: Bahçeli’ye özel seri takdim edildi

Ülkü Ocakları, Ziya Gökalp’in vefatının 100. yılına özel bir kitap yayımladı. Prestijli eserin 01 seri numaralı ilk baskısı MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye takdim edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ülkü Ocakları’ndan Ziya Gökalp kitabı: Bahçeli’ye özel seri takdim edildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Ziya Gökalp’in vefatının 100. yılı anısına, Türk gençliğine miras niteliğinde özel bir kitap yayımladı. Bu prestijli baskıda Gökalp’in en önemli eserleri olan “Türkçülüğün Esasları,” “Türkleşmek, İslamlaşmak, Muasırlaşmak” ve “Türk Töresi” adlı eserler bir araya getirildi. 

İLK BASKI BAHÇELİ’YE TAKDİM EDİLDİ

Kitabın girişinde, Lider Devlet Bahçeli’nin Gökalp’in fikirlerini yücelten veciz cümlelerine yer verildi. Ayrıca, özel baskının 01 seri numaralı ilk baskısı MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye takdim edildi.

GENÇ NESİLLERE REHBER

Özenle hazırlanan bu özel kitap, sadece içerik değil, estetik açıdan da dikkat çekiyor. Her baskıya özel seri numarası eklenmiş olup, özel kapak tasarımıyla da Gökalp’in fikirleri, gençlerin anlayabileceği sade bir dil ile sunuluyor. Ülkü Ocakları, Gökalp’in geçmişten bugüne ışık tutan fikirlerini genç nesillerin kendilerini ve kültürel köklerini tanımalarına yardımcı olacak bir rehber olarak sunuyor. Kitap, milli kimlik ve kültürel değerleri geleceğe taşıyan bir kaynak olarak, gençlerin Gökalp’in düşüncelerine erişimini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Bu özel baskı Gökalp’in düşüncelerini Türk gençliğinin milli ve kültürel değerlerine rehber olacak şekilde sunmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Azerbaycan'dan AB'ye nota!

Azerbaycan'dan AB'ye nota!