Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor 4 büyükler limitlerini zorluyor

4 büyükler limitlerini zorluyor

Süper Lig’in lokomotifi 4 büyük takım, yeni sezon yarışında öne geçebilmek kadrolarını güçlendirmek için yoğun çalışma içinde. Trabzonspor, ilk günün en hareketli takımı olarak öne çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
4 büyükler limitlerini zorluyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımlar arasında şampiyonluğun en büyük adayları olan dört büyükler, transfer sezonuna hızlı giriş yaptı. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin açık ara önde bitirdiği sezonun tekrarının yaşamak istemeyen Beşiktaş ve Trabzonspor’un da devreye girmesiyle Türk futbolunun 4 büyükleri limitlerini zorlamaya başladılar.

FIRTINA HIZLI

Transfere en hızlı başlangıç yapan Trabzonspor, transfer döneminin açılmasıyla birbiri ardına imza attırarak dikkat çekti. 1 milyar 899 milyon lira limit sahibi bordo mavililer, ilk etapta Denis Draguş, John Lundstram, Borna Barisic, Anthony Nwakaeme, Cihan Çanak, Ozan Tufan’ı renklerine bağladı. Güçlü bir kadro ile hem Avrupa’da hem ligde başarılı olmak isteyen Karadeniz ekibi, Samuel Gigot, Muhammed Cham, Moussa Diarra ile de ilgileniyor.

KARTAL ADIM ADIM

Yeni sezonda rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Beşiktaş, yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde güçlü bir kadro oluşturmak için hareketlendi. Benfica’dan ayrılan Rafa Silva’yı renklerini bağlayan siyah beyazlılar, Gabriel Paulista’ya da imza attırdı. Kadrosunu güçlendirmek için girişimlerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, Yusuf Yazıcı, Mats Hummel, Steven Berghuis, Dğuz Aydın gibi isimlerle yakından ilgileniyor. 1 milyar 879 milyon liralık limit ile 4 büyükler arasındaki en düşük harcama şansı olan siyah beyazlılar, en güçlü kadroyu oluşturmak için adım adım ilerliyor.

G.SARAY TEMKİNLİ

Rekorlar kırarak şampiyon olduğu sezonu yinelemek ve Şampiyonlar Ligi gruplarında başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, ilk adımı Fenerbahçe’nin nöbetçi golcüsüne dönüşen Michy Batshuayi’yi alarak attı. Öncelikle bir sağ bek, bir orta saha, bir de on numara arayan sarı kırmızılılar, listesine Gökdeniz Bayrakdar, John Cardoso, Lorenz Assignon, Pierre-Emile Hojbjerg, Aaron Wan-Bissaka isimlerini aldı. 3 milyar 437 milyon lira ile en yüksek harcama limiti sahibi Galatasaray, Şampiyonlar Ligi katılım payı ve tribün gelirlerini de hesaplayarak değeri yüksek oyunculara yöneldi.

Michy Batshuayi

MOURINHO BEKLENİYOR

Geçen sezon kendi rekorlarını kırarak ligi ikinci bitiren Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho’nun talimatları doğrultusunda transferini şekillendirecek. İlk olarak Fatih Karagümrük’ün genç kaptanı Levent Mercan’ı renklerine bağlayan sarı lacivertliler, Çağlar Söyüncü’yü de bağlama noktasına geldi. Mourinho’nun antrenmanlar sonrasında vereceği raporu bekleyecek Fenerbahçe, 3 milyar 285 milyon liralık harcama limitini en yararlı şekildi kullanmayı hedefliyor. Önceliğini forvete veren sarı lacivertliler, Alvarıo Morata, Lazar Samardzic, Memphis Depay isimleri üzerinde duruyor.

Levent Mercan

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Brent petrolün varil fiyatı 84,37 dolardan güne başladı

Brent petrolün varil fiyatı 84,37 dolardan güne başladı