Türkgün Spor Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi’nde Barcelona'ya konuk oluyor

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi’nde Barcelona'ya konuk oluyor

THY Avrupa Ligi’nin 22. haftasında Anadolu Efes, yarın Barcelona’ya konuk olacak. Lacivert-beyazlılar, son 4 maçını kaybettiği organizasyonda güçlü rakibini mağlup ederek kötü gidişata dur demek istiyor. Barcelona ise 12 galibiyetle 8. sırada bulunuyor ve evinde kazanmayı hedefliyor.

KAYNAK: AA

THY Avrupa Ligi’nde mücadele eden Anadolu Efes, 22. hafta mücadelesinde yarın İspanya’nın Barcelona takımıyla deplasmanda karşılaşacak. TSİ 22.45’te başlayacak olan mücadele, Palau Blaugrana’da oynanacak.

Anadolu Efes’te Hedef Kötü Gidişatı Durdurmak

Anadolu Efes, Avrupa Ligi’nde oynadığı son 4 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı ve 10 galibiyet, 11 mağlubiyetle 13. sırada yer alıyor. Lacivert-beyazlılar, Barcelona karşısında alacakları galibiyetle yeniden üst sıraları hedeflemek istiyor.

Barcelona Evinde Güçlü

Geride kalan 21 maçta 12 galibiyet ve 9 mağlubiyet elde eden Barcelona, averajla 8. sırada bulunuyor. İspanyol temsilcisi, taraftarı önünde galip gelerek play-off yarışındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Anadolu Efes, Avrupa’daki 858. Maçına Çıkıyor

Anadolu Efes, Avrupa kupalarında 858. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bu karşılaşmaya kadar Avrupa’da 482 galibiyet ve 375 mağlubiyet yaşayan lacivert-beyazlı ekip, THY Avrupa Ligi’nde ise 610. maçına çıkacak. Efes, bu organizasyonda 325 galibiyet ve 284 mağlubiyetlik performans sergiledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Katar, İsrail'in İran'a saldırısını şiddetle kınadı

Katar, İsrail'in İran'a saldırısını şiddetle kınadı

Katar, İsrail'in İran'a saldırısının uluslararası hukuk ilkelerinin açık bir ihlali olduğunu belirterek saldırıyı şiddetle kınadığını duyurdu.

KAYNAK: AA

Katar Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İran'ın egemenliğini ve güvenliğini ihlal eden tehlikeli bir tırmanış olarak nitelendirilen İsrail saldırısının şiddetle kınandığı belirtildi.

Açıklamada, "Bölgenin güvenliği ve istikrarını tehdit eden, gerginliği azaltma ve diplomatik çözümleri engelleyen saldırgan politikaların sürekli tekrarlamasından ortaya çıkan bu tehlikeli tırmanıştan derin endişe duyulduğu" ifade edildi.

Her türlü şiddete karşı itidal çağrısı yapan Katar, "çatışmayı genişletecek ve bölgenin güvenlik ve istikrarını baltalayacak tırmanıştan kaçınan kararlı tutumunu sürdürdüğünü" vurguladı.

İsrail, İran'da birçok kente saldırı düzenledi

İsrail, bugün sabaha karşı İran'ın başkenti Tahran, Tebriz ve İsfahan'daki Natanz nükleer tesisi ile Loristan ve Kirmanşah kentlerine saldırılar düzenlemişti.

Saldırılarda İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami dahil üst düzey askeri yetkililer ile 6 nükleer bilim insanı hayatını kaybetmişti.

İsrail'in Tahran'daki saldırılarında sivil yerleşim yerleri de vurulurken, çok sayıda sivil vatandaş da hayatını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *