19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Beşiktaş lideri devirdi!

Beşiktaş lideri devirdi!

Spor Toto Süper Lig'i 28. hafta karşılaşmasında, son haftalarda topladığı puanlarla dikkat çeken Beşiktaş, liderliğini sürdüren Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Derbi haftasında iki takımda hata yapmak istemiyordu. Peki zirve yarışını yakından ilgilendiren Beşiktaş Başakşehir maçı kaç kaç bitti? BJK Başakşehir maçı geniş özeti ve gollerini beinsport ekranlarından izleyebilirsiniz. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş lideri devirdi!

Beşiktaş Başakşehir geniş özeti ve golleri izle, BJK Başakşehir skoru kaç kaç...  gibi aradıklarınızın cevabı bu haberde. Spor Toto Süper Lig'i 28. hafta karşılaşmasında 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, liderlik koltuğunu bırakmayan Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Derbi haftasında hata yapmak istemeyen iki takımda kozlarını Vodafone Park'ta paylaştı. Bu maç öncesi topladığı 50 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş, 61 puanla lider bulunan Başakşehir'i yenerek rakiplerinin hata yapmasını bekliyor. Futbolseverler ise Beşiktaş Başakşehir maçının geniş özeti ve gollerini nasıl izleyeceğini internet üzerinden aratıyor. Peki BJK Başakşehir maçının geniş özeti ve gollerini izlemeye yolları neler? İşte BJK Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri... Robinho, 35. dakikada Başakşehir'i Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçiren golü atıyor. Atiba Hutchinson, 42. dakikada skoru eşitleyen golü attı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Burak Yılmaz, ikinci yarının 52. dakikasında Beşiktaş'ı 2-1 öne geçiren golü Başakşehir ağlarına gönderdi.

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

KARTAL'IN KOZU BURAK VE LJAJİC

Süper Lig’de bitime 7 hafta kala ilk 2 iddiasını koruyan Beşiktaş, Medipol Başakşehir önünde galibiyet ararken, hücumda gösterilecek performans büyük önem taşıyacak.

Kartal’da özellikle iki formda isim öne çıkıyor. Adem Ljajic ile Burak Yılmaz, skora katkılarıyla sezonun ikinci yarısınında takımın en formda iki ismi oldu. Ljajic, asistleriyle hayat verirken, Burak da golleriyle adından söz ettiriyor. Adem Ljajic, bilhassa son Çaykur Rizespor maçı performansıyla dikkat çekti. 27 yaşındaki futbolcu 2 gol, 3 asistle parlarken, takımın da hücum merkezinde en önemli isim konumuna geldi.

Takımın asist yükünü taşıyanLjajic, gol yollarında maç başına 4 hücum pası ortalamasıyla oynuyor. Son 5 asistini sezonun ikinci yarısında yapan tecrübeli orta saha oldukça formda duruyor. Forvet hattında da Burak Yılmaz, sezon genelinde Trabzonspor ve Beşiktaş formalarıyla 16 maçta 12 gol attı. Siyah-beyazlı takımda ikinci yarıda adeta coşan Burak, 9 maça 7 gol sığdırdı.

BEŞİKTAŞ 6 MAÇTIR YENEMİYOR

Siyah-Beyazlı ekip, Medipol Başakşehir'i Süper Lig'de 6 maçtır mağlup edemiyor. Beşiktaş, Turuncu-Lacivertli ekibi son olarak şampiyon olduğu 2015-16 sezonunda 2-0'lık skorla mağlup etti. Beşiktaş'a o maçta galibiyeti getiren golleri 15 ve 62'nci dakikalarda Mario Gomez kaydetmişti. Beşiktaş, bu galibiyetin ardından Medipol Başakşehir ile oynadığı 6 maçtan 3 puan çıkartamadı. Bu 6 maçın 3'ünü Medipol Başakşehir kazanırken, 3 maçta da taraflar eşitliği bozamadı.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'deki bütün ankesörlü telefonlar tarandı!

İzmir'deki bütün ankesörlü telefonlar tarandı!