20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Cimbom'un yeni gözdesi Emil Breivik! Türkiye'den başka talipleri de var

Cimbom'un yeni gözdesi Emil Breivik! Türkiye'den başka talipleri de var

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde mücadele ettiği Molde'nin formasını giyen 23 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Emil Breivik için harekete geçmeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılı ekip, oyuncunun bonservisi için 4 milyon euroyu gözden çıkarsa da başarılı oyuncunun Türkiye'den başka talipleri de var. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cimbom'un yeni gözdesi Emil Breivik! Türkiye'den başka talipleri de var

Galatasaray'dan Emil Breivik hamlesi. İlk olarak Molde ile Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynanan maçların ardından transferi gündeme gelen, ancak olumlu sonuç alınamayan 23 yaşındaki Norveçli orta saha tekrar gündemde.

Sarı kırmızılılar, 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen, hatta bu sezon stoperde de görev yapan genç oyuncuyu ara transferde mutlaka kadrosuna dahil etmek istiyor. Teknik patron Okan Buruk'un "Mutlaka kadromda görmeliyim" dediği genç yetenek için bir somut adım daha atıldı. Breivik'in menaceri Solbakken, önceki akşam İstanbul'a geldi.


TÜRKİYE'DEN BAŞKA TALİPLERİ DE VAR

Solbakken'in sadece Breivik için Türkiye'de olmadığı belirtiliyor. Ancak Galatasaray Yönetimi, bu hafta Norveçli futbolcunun transferi konusunda Solbakken'le bir görüşme yapacak. Sarı-Kırmızılılar ara transfer dönemi için söz kesip, oyuncunun bonservisini Molde'den almaya çalışacak. Bonservis bedeli olarak 4 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı öğrenildi. Türkiye'den Galatasaray dışında birkaç kulübün daha bu transfer için devreye girdiği de gelen haberler arasında.

MÜTHİŞ RAKAMLARA ULAŞTI

Breivik bu yıl sadece Galatasaray'a karşı değil, çıktığı her kulvarda dikkat çeken bir performans sergiledi. Norveç Ligi'nde 26 maça çıkan genç oyuncu, 7 gol 6 asiste imza attı. Norveç Kupası'nda 6 maçta 3 gol 2 asistle oynayan Breivik, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 maçta 2 asist yaptı, Avrupa Ligi'nde ise 4 maçta 2 golle oynuyor. Bu sezon 42 maçta 12 gol 10 asist gibi müthiş rakamlara ulaşan Emil Breivik, güçlü fiziği, tekniği ve temposuyla fark yaratmayı başardı. (Fanatik)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'den hidrojen hamlesi! Çalışmalar hız kazandı

Türkiye'den hidrojen hamlesi! Çalışmalar hız kazandı