22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Sorgun Türkgün sponsorluğunda ilk maçına çıkıyor

Sorgun Türkgün sponsorluğunda ilk maçına çıkıyor

2019-2020 sezonu Efeler Ligi temsilcisi Sorgun Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde gazetemiz Türkgün sponsorluğunda ilk maçına çıkıyor. Sorgun, ligin 22. hafta maçında 14 Mart Cumartesi günü Ziraat Bankası Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sorgun Türkgün sponsorluğunda ilk maçına çıkıyor

Geçen sezon sonunda, Efeler Birinci Ligi’ne davet edilen Sorgun Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bu yıl mücadele ettiği Efeler Birinci Ligi’nde oynanan 21.hafta maçlarının ardından 19 puanla 11.sırada yer alıyor.

“Hedef galibiyet”

Sorgun’u, Efeler Ligi’nde temsil ediyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten takımın antrenörü Bahadır Aksoy, maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamladıklarını dile getirdi.

Sezon başında kurulan takımı daha iyi yerlere taşımak olduğunu belirten sporcular ise önümüzdeki maç için hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade etti.

“Herkesi bekliyoruz”

Öte yandan Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, cumartesi günü oynanacak maç ile ilgili, ''Başta Sorgunlu voleybol severler ve tüm voleybol seyircilerinden salona gelip oyuncularımızı ve bizi desteklemelerini rica ediyoruz. Sorgun voleybolunu başarılı kılmak ve hedefi yüksek seviyelere çıkarmak istiyoruz” dedi.

Bu doğrultuda çalışmaların sürdürüldüğünü dile getiren Ekinci, takımına başarılarını iletirken desteklerini beklediği taraflara ‘Herkesi bekliyoruz’ çağrısında bulundu.

Bilindiği üzere 2019-2020 sezon mücadelesi öncesi Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı için imza töreni düzenlenmişti. Sorgun Belediye Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci, Kulüp Başkanı Ecz.Ergin Gül, Voleybol Takımı Şube Sorumlusu Kazım Ergün, takım antrenörü Bahadır Aksoy ve sporcular katılmıştı.

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci, "Hedefimiz bu yılda ligi en iyi yerde bitirmek olacak. İmkanlarımız doğrultusunda sizlerin bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Yeni sezon Sorgun Belediyespor camiamıza hayırlı uğurlu olur inşallah” açıklamasında bulunmuştu.

Sorgun Belediyespor’un Ziraat Bankası karşısında muhtemel maç kadrosu

Sorgun Belediyespor: Aslan Ekşi, Ali Çayır, Mehmet Almaz, Rosales, Gavilan, İbrahim Kurt (Serkan Kılıç, Rıfat Kantarcıoğlu, Görkem Sertel, İbrahim Duran, Onur Altınkaya, Çağlar Aksoy, Yusuf Erdem)

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 21. hafta, oynanan Spor Toto – Ziraat Bankası karşılaşmasıyla sona ermiş ve Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan haftanın kapanış mücadelesini 16-25, 25-23, 25-19, 23-25 ve 15-12‘lik setlerle 3-2 konuk Ziraat Bankası kazanmıştı.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 22. hafta, 14 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merih Demiral'dan koronavirüs mesajı

Merih Demiral'dan koronavirüs mesajı