Türkgün Spor EURO 2032 ev sahipliği için Volkan Demirel ve Buffon da konuşma yapacak

EURO 2032 ev sahipliği için Volkan Demirel ve Buffon da konuşma yapacak

CENEVRE (AA) - 2032 Avrupa Futbol Şampiyonasına (EURUO 2032) ortak ev sahipliği için yarın UEFA'ya sunum yapacak Türk ve İtalyan heyetlerinin futbol elçileri Volkan Demirel ve Gianluigi Buffon oldu.

İki milli kaleci Volkan Demirel ve Buffon, Türk ve İtalyan federasyonlarının yarın UEFA yönetim kuruluna yapacağı sunuma katılacak ve konuşma yapacaklar.

Bu akşam Cenevre'ye gelecek Volkan Demirel, Türk ve İtalyan heyetlerinin UEFA'nın Nyon'daki merkezinde gerçekleştirilecek hazırlık çalışmasına da katılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Aniden bastıran yağmur trafiği felç etti! Vatandaşlar kaçacak yer aradı

Aniden bastıran yağmur trafiği felç etti! Vatandaşlar kaçacak yer aradı

Eskişehir’de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar ıslanmamak için kapalı alanlara sığınırken, kent trafiğinde yoğunluk ve aksamalar yaşandı.

KAYNAK: İHA

Eskişehir'de aniden bastıran sağanak yağıştan korunmak isteyen vatandaşlar kapalı alanların girişlerine sığınırken, kent trafiği olumsuz yönde etkilendi.
 

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün tahmin ettiği üzere Eskişehir'de sağanak yağış etkili oldu. Yağış, saat 18.30 sıralarında aniden bastırdı. Hızla yağan yağmur sonucunda etraf su birikintileriyle kaplanırken, vatandaşlar ıslanmamak için kapalı alanların girişlerine ve otobüs duraklarına sığındı. 

Meydana gelen yağışlar sonucunda kent merkezindeki ulaşımın olumsuz yönde etkilendiği görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *