Türkgün Spor Fatih Terim: Galatasaray budur

Fatih Terim: Galatasaray budur

Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor'u 3-2 yendikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren deneyimli hoca, "Haftaya gidelim, Göztepe, sonrası Perşembe günü Marsilya'da aşağı yukarı 108 dakika oynayan bir Galatasaray, oradan bitirdiği anda maça 72 saat var. Sabah 6:32'de teker koydu uçak, belki çocuklar yatmadı, ertesi gün bir idmanla buraya geldik. 3. gün bu takım maç oynadı ve gerilimi yüksek bir maç oynadı. Yağmur, hava değişiklikleri, aleyhine olabilecek her şeye rağmen 10 kişiyle 3-2 kazanıyorsa ortaya bir karakter koymuş demektir. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. 11'de 11 iken de iyiydik, birçok gol kaçırdık, daha önce sonucu alabilirdik. Galatasaray budur, reaksiyon gösterir, karakter koyar. Bu da aşağı yukarı 8 dakika uzadı, ilk yarı da 3-4 dakika uzadı, tüm bunların hepsine rağmen fiziğiyle, tekniğiyle, karakterle takımımı kutluyorum. Doğru zamanda, doğru 3 puan." dedi.

Açıklamalarına devam eden Fatih Terim "Bugün özellikle Babel'e iyi bakmak lazım, oynamadığı kadar iyi oynadı. Ömer değişikliğin doğru olduğunu gösterdi. Diagne'yi 3. santrfor olarak kullandık, hiç küsmeden, darılmadan girdi ki bazen bunları problem edebilir, aslan gibi işini yaptı. Bir parantez de Berkan'a, çok üzüldü. Oyuncularımızın sadece iyi zamanlarında alkışlayarak yanında olmuyoruz, yaptıkları hatada da yanındayız, sorumluluğunu da biz alırız. Benim kendisine öğreteceklerim dışında pratikte şeyler var. Çok üzüldü, Allah hepimize verdiği gibi ona da hediye verdi. Yanlış bir hareket yapmasına rağmen maçın kazanılması onun çıkaracağı derstir." ifadelerini kullandı.

Taraftarlara mesaj gönderen deneyimli teknik adam "Taraftarlardan ricam, oyunculara iyi yaklaşırlarsa bize yapacakları en büyük yardım olur. Hep beraber oynayacağımız için bu önemli." dedi.

Fatih Terim "Özellikle bizim oynadığımız anlayışta bekler derinde top almazsa sıkıntı yaşarız. Ama baskıyı devam ettirip iki beki de oyuna soktuğumuzda daha etkin, pozisyonu bol maç yaşarız. Van Aanholt'a neredeyse hiç dinlenme şansı tanımadık, ilk yarı işini yaptı ama Ömer daha hücum beki. Mustafa da iyi devam ediyordu yoksa 2. yarıya Kerem, Diagne, Halil ve Babel ile devam edebilirdik ama değişikliği böyle kullanmayı daha doğru buldum. Son 2'de artık Babel'in ayağına darbe alarak yorulduğunu gördüğümden, öyle değişiklikler yaptık. Hepsi doğru oldu, doğru zamanda oldu. Her oyuncumuzun kıymetli olduğunu hatırlattı. Taraftarlarımızın sevgisinin oyuncularımızın performansını çok arttıracağını düşünüyorum. Belki bugün oyunun en iyisi Babel'di, aldığımızda buydu. Bundan sonra daha da iyi olacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya İsrail'de siren sesleri yükseldi! Hava savunma sistemleri devreye girdi

İsrail'de siren sesleri yükseldi! Hava savunma sistemleri devreye girdi

İsrail ordusu, İran’dan İsrail topraklarına yönelik füze saldırısı gerçekleştiğini duyurdu. Hava savunma sistemleri aktif edilirken, halkın sığınaklara geçmesi ve bölgeden ayrılmaması istendi.

KAYNAK: AA

İsrail ordusu, İran kaynaklı füze atışlarının İsrail topraklarına yönlendirildiğini açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada, İsrail hava savunma sistemlerinin saldırıya karşı devreye girdiği ve saldırıların engellenmeye çalışıldığı belirtildi.

Yetkililer, halkı en kısa sürede sığınaklara geçmeye çağırdı ve ikinci bir duyuruya kadar sığınak alanlarından ayrılmamaları uyarısında bulundu.

Saldırının ardından İsrail genelinde birçok bölgede sirenler çaldı, halk arasında büyük bir alarm durumu oluştu. 

İsrail anlaşmayı ihlal ediyor

Öte yandan  İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyindeki Sur kentine bağlı Bariş beldesinde bir motosikleti insansız hava aracıyla (İHA) hedef aldı.

Lübnan haber ajansı NNA'da yer alan haberde, Lübnan Sağlık Bakanlığının açıklamasına yer verildi.

İsrail ordusunun Bariş kentinde bir motosiklete düzenlediği saldırıda 1 kişi yaralandı.

İsrail ile Lübnan arasında 27 Kasım 2024'te yapılan ateşkes anlaşmasına rağmen İsrail sıklıkla anlaşmayı ihlal ediyor.

Lübnan'a yönelik kara saldırıları sırasında sınır hattındaki beldelere giren İsrail ordusu, ateşkes anlaşmasındaki geri çekilme maddesine rağmen 5 noktadaki varlığını sürdürüyor.

Hava ve kara saldırılarıyla sınıra yakın beldelerde büyük yıkıma yol açan İsrail, ateşkesin üzerinden aylar geçmesine rağmen Lübnan'ın güneyinde araçları ve bazı noktaları İHA'larla hedef almaya devam ediyor.​​​​​​​

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *