18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor 'Fatih Terim'in araması antibiyotikten bile faydalı'

'Fatih Terim'in araması antibiyotikten bile faydalı'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe maçı öncesi puan almalarının önemine vurgu yaparken, hastanede olduğu süreçte Fatih Terim'in geçmiş olsun telefonunun büyük moral kaynağı olduğunu açıkladı. Sumudica, "Terim'in araması, antibiyotikten bile faydalıydı" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Fatih Terim'in araması antibiyotikten bile faydalı'

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'yi konuk eden Gaziantep'in teknik direktörü Sumudica açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK'nın teknik direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe ile oynayacakları mücadele öncesinde puan almanın önemine vurgu yaparak, hastanede olduğu süreçte Fatih Terim'in kendisini arayarak moral verdiğini belirtti.

Sumudica'nın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;

"PUAN ALMAK ZORUNDAYIZ"

 "Fenerbahçe büyük bir camia, 50 puanları var. Topa sahip olmak, futbol oynamak kolay oluyor. Bizim için çok farklı. Biz sıfır puanla geldik, ne olursa olsun puan almak zorundayız.

"TERİM'İN ARAMASI ANTİBİYOTİKTEN FAYDALI"

Fatih Terim'e de çok teşekkürler. Ben hastanedeyken beni aradı. Ülkenin bana ihtiyacı olduğunu, en iyilerden biri olduğumu söyledi. Fatih Terim'in beni araması antibiyotikten bile faydalıydı."

"MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK LİGDE KALACAĞIZ"

"Daha henüz tam iyileşemedim. Büyük bir efor sarf ettim. 5 gün hastanede kaldım. Önemli olan takımın yanında olmamdı. Ben geldiğimde sıfır puandaydı bu takım, şu an 21 puanı var. Mücadelemiz devam edecek. Ligde kalacağız.

"ŞEHİTLERE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"

Türkiye'nin 9 şehidi var. Başsağlığı diliyorum. Ben de bu olaylara çok üzülüyorum. Türkiye'yi çok seviyorum. Böyle olaylar olduğunda uyuyamıyorum gerçekten. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KKTC'de yeni asgari ücret belli oldu: Yılda 3 kez zamlanacak

KKTC'de yeni asgari ücret belli oldu: Yılda 3 kez zamlanacak