22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor F.Bahçe transfere doymuyor! 3 bomba daha

F.Bahçe transfere doymuyor! 3 bomba daha

Max Kruse, Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues gibi bomba transferlere imza atan Fenerbahçe, hız kesmiyor. Sarı-lacivertli takımın önümüzdeki hafta Kolarov, Konoplyanka ve Badou Ndiaye transferlerini açıklaması bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
F.Bahçe transfere doymuyor! 3 bomba daha

Spor Toto Süper Ligde yeni sezon öncesinde tüm planlarını zirve üzerine yapan Fenerbahçe, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için hız kesmiyor. Son olarak Garry Rodrigues'i renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, diğer 3 ismin transferi konusunda da sona yaklaştı.

Yevhen Konoplyanka

Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04'le yolllarını ayırmaya hazırlanan Yevhen Konoplyanka, İtalya Serie A ekibi Roma'nın Sırp sol beki Aleksandar Kolarov ve Stoke City'nin Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye için girişimlerini sürdüren yönetimin yeni haftada bu 3 ismi de duyurması bekleniyor.

TARAFTARLAR MESAJ YAĞDIRIYOR
3 oyuncuyla da menajerleri aracılığıyla el sıkışan Sarı-Lacivertliler, futbolcuların kulüpleriyle görüşmelerde de sona yaklaştı. Resmi temasların tamamlanmasının ardından 3 futbolcunun da 'Çubuklu'yu giymesi planlanıyor. Fenerbahçe taraftarının da sonuçlanmasını merakla beklediği transferlerin, 19 Temmuz'daki Bursaspor karşılaşmasında tribünde olması amaçlanıyor. Transfer konusunda üstlerine düşen görevi yapan sarı-lacivertli futbolseverler, oyuncuların sosyal medya hesaplarına Fenerbahçe mesajları yağdırıyor.

(Fanatik)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kardeşlerin inadı evi bu hale getirdi

Kardeşlerin inadı evi bu hale getirdi