20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Fenerbahçe'de Arda Güler'in alternatifi belli

Fenerbahçe'de Arda Güler'in alternatifi belli

Fenerbahçe, gelecek sezonun yapılanmasını kurmak için harekete geçti. Yıldız oyuncusu Arda Güler'in ayrılığına karşın yeni bir transfer yapmak isteyen sarı-lacivertliler önceliğini belirledi. Fenerbahçe, sezon sonunda Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi bitecek olan Daichi Kamada için devreye girdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'de Arda Güler'in alternatifi belli

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Arda Güler'in birçok talibi olması sebebiyle Kanarya, Japon yıldız için nabız yokladı.

Fenerbahçe sezon devam ederken bir yandan da gelecek sezon için transfer harekatını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerde 18 yaşındaki yıldız Arda Güler'le ilgilenen çok sayıda dev kulüp bulunuyor.

Yönetim, olası bir satış durumunda onun alternatifini de şimdiden belirledi. Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda Alman ekibi Eintracht Frankfurt'la mukavelesi bitecek olan Daichi Kamada için devreye girdi. 26 yaşındaki Japon 10 numara için İtalya'nın dev ekibi Milan da masada bulunuyor.

PİYASA DEĞERİ 30 MİLYON

Bu sezon Alman ekibiyle 44 resmi maça çıkan 1.84 boyundaki oyuncu, 15 gol atarken 6 da asist yaptı. Transfermarkt'a göre piyasa değeri 30 milyon euro olan futbolcunun 30 Haziran'da serbest oyuncu konumuna geçecek olması, Milan'ın da iştahını kabarttı. "farantube. com" sitesi, "Daichi Kamada, harika teknik becerilere sahip ve ihtiyaca göre birçok farklı bölgede oynayabilen bir futbolcu. Bu sebeple Milan da onu listesine ekledi ve durumunu takip ediyor." satırlarına imza attı.

YÜKSEK BEKLENTİLERİ VAR

Aynı haberde, "Napoli'nin adı da Kamada'yla anılıyordu ancak bugün itibarıyla transferden çekilmiş gibi duruyorlar. Ancak Kamada'yla ilgilenen tek kulüp Milan değil. Türk ekibi Fenerbahçe'nin de Japon futbolcu için devrede olduğu biliniyor. Oyuncu boşa çıkacağı için yüksek bir yıllık maaş bekliyor. Aynı şekilde menajerlerinin talepleri de bir hayli yüksek olacak." denildi. Yıldız futbolcuya ve menajerine en yüksek teklifte bulunan takım, onu resmen kadrosuna katmış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Kendi zehrini size de zerk etmesine müsaade etmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Kendi zehrini size de zerk etmesine müsaade etmeyin