05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Fenerbahçe'de Jorge Jesus devri kapanıyor mu? İki aday var iddiası: Biri yerli biri yabancı

Fenerbahçe'de Jorge Jesus devri kapanıyor mu? İki aday var iddiası: Biri yerli biri yabancı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gelecek hafta yapılacak olan Mali Genel Kurul'da sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörünü açıklayacağı iddia edildi. Fenerbahçe'nin gündemindeki teknik adamların ise Sergen Yalçın ve Joachim Löw olduğu ileri sürüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'de Jorge Jesus devri kapanıyor mu? İki aday var iddiası: Biri yerli biri yabancı

Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Medipol Başakşehir ile oynanacak finalin Jorge Jesus'un son maçı olduğu öne sürülürken Portekizli teknik adam ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün de gelecek hafta yapılacak olan Mali Kurul’da Ali Koç tarafından açıklanmasının beklendiği iddia edildi. 

SERGEN YALÇIN YA DA JOACHIM LOW

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik adam için birçok isim geçiyor... Yerli olarak Sergen Yalçın'ın adı ön plana çıkarken, Almanya Milli Takımı sonrası kulüp çalıştırmayan Löw de sarı-lacivertli takımın radarına girdi. Geçen sezon da başkan Ali Koç, 63 yaşındaki Alman çalıştırıcı ile bir görüşme yapmıştı.

SERGEN YALÇIN

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, 2020/2021 sezonunda görev yaptığı siyah-beyazlılarla bir Lig bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu elde etti. 50 yaşındaki deneyimli teknik direktör, 79 karşılaşmada 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 1,84 puan ortalaması yakaladı.

JOACHİM LÖW

Joachim Löw, son olarak 2006-2021 yılları arası Alman Milli Takımı'nı çalıştırdı. Panzerler'in başında 198 karşılaşmaya çıkan 63 yaşındaki Alman teknik adam, 1 Dünya Kupası bir de Konfederasyon Kupası şampiyonluğu yaşadı. 15 yıllık süreçte 125 galibiyet, 39 beraberlik ve 34 mağlubiyetle 2,09 puan ortalaması tutturdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yunan gazeteden dikkat çeken analiz: Türkiye için ayrıcalıklı bir ortam oluşturdu

Yunan gazeteden dikkat çeken analiz: Türkiye için ayrıcalıklı bir ortam oluşturdu