18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Futbolda devrim: Vücut kamerası dönemi geliyor

Futbolda devrim: Vücut kamerası dönemi geliyor

Premier Lig'de maç öncesi ısınma esnasında her iki takımdan birere futbolcunun formalarına takılacak kameralarla ilginç bir uygulamaya geçiliyor. Bu kameraların kaydettiği görüntüler canlı olarak yayınlanacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Futbolda devrim: Vücut kamerası dönemi geliyor

Premier Lig, heyecan verici bir adım atarak TNT Sports ile iş birliği yaparak yeni bir döneme geçiyor. Bu yenilik kapsamında, her iki takımdan bir futbolcu, maç öncesinde ısınma sırasında formalarına takılacak kameralarla özel bir deneme gerçekleştirecek.

Deneme, Tottenham'ın deplasmanda Wolverhampton ile oynayacağı karşılaşmada gerçekleşecek. Ancak, Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), bu teknolojinin henüz resmi maçlarda kullanımına izin vermiyor. Bu nedenle, Premier Lig ve TNT Sports, vücut kamerası görüntülerinin izleyicilere yeni bir perspektif sunacağı gerekçesiyle en azından maç öncesindeki ısınma anlarında kullanma kararı aldı.

Sistem, daha önce basketbol maçlarında kullanılan bir teknolojiyi temel alıyor. Formanın göğüs hizasında küçük bir delik açılarak, oyunculardan alınan görüntüler izleyicilere farklı bir deneyim sunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Macron'dan İsrail'e Gazze çıkışı: Bombalamayı durdur

Macron'dan İsrail'e Gazze çıkışı: Bombalamayı durdur