Türkgün Spor İzlanda'da yaşanan rezaletle ilgili ilk açıklama

İzlanda'da yaşanan rezaletle ilgili ilk açıklama

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş İzlanda'da yaşanan skandalla ilgili konuştu. Güneş, "İki tane memurun yaptığı terbiyesizliği mi konuşacağız? Görevli pasaportumu aldı sallıyor. Ne yapmak istiyorsun? Biz büyük milletiz küçük işlerle uğraşmayız." dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İzlanda maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Havalimanında yaşanan rezaletle ilgili de konuşan Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Havaalanında yaşananlarla ilgili konuşacak bir şey yok. Evet kabalık ve terbiyesizlik yapılmıştır. Ancak biz yapmadık. Yapanlar düşünsün. Dışarıda polisler tarafından arama vardı ki, kasıtlı olarak durdurma bu. 50 senedir seyahat ederim bir Kıbrıs Rum Kesimi'nde olmuştu bir de burada oldu.

"ŞEHİRLER BÜYÜMÜŞ AMA KAFALAR KÜÇÜLMÜŞ"

Ben 43 yıl önce buraya geldim. İzlanda soğuk bir ülkeydi ama çok güzel, insanları saf, sıcak bir ülkeydi. Sahaları aynı olabilir ancak şehirler gelişmiştir belki, belli ki zaman geçtikçe şehirler büyümüş ama kafalar küçülmüş. Birçok İzlandalı Türkiye'de oynadı. Biz neyin peşindeyiz ya? İki tane memurun yaptığı terbiyesizliği mi konuşacağız? Ben 53 yıldır futbolun içindeyim. Bu bildiğimiz gümrük değil. X-ray cihazına giriyorsunuz. Görevli pasaportumu aldı sallıyor. Ne yapmak istiyorsun?

"TERBİYESİZLİKTİR, ÇİRKİNLİKTİR"

Burası küçük bir ülke nüfus olarak ama insani değerlerinin büyük olduğunu düşünüyorum, küçüldünüz mü? Tüm bunlar saha dışı işler ama fikrimi belirtiyorum. Daha önce Konya'da bunu bize yaptılar dediler, eğer yapılmışsa terbiyesizliktir bu. Orada yapıldı diye burada da yapıldıysa bu da çirkinliktir. Biz büyük bir milletiz, küçük işlerle uğraşmayız. Bu konuyu kapatıyorum. 2 maç üst üste içeride, bu avantajı size vermişler, sizi koruyorlar zaten, küçük şeylerle uğraşmanıza gerek yok."

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Sakarya'da yalnız yaşayan adam odasında ölü bulundu

Sakarya'da yalnız yaşayan adam odasında ölü bulundu

Sakarya'nın Geyve ilçesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki Selami Kara, iş yeri bulunan binada ölü bulundu. Çevredekilerden gelen kötü koku üzerine yapılan kontrolde Kara'nın 10 gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AA

Sakarya’nın Geyve ilçesinde bir kişi yalnız yaşadığı odada ölü bulundu.

Şenol Kamış Meydanı mevkisinde iş yerlerinin bulunduğu binadan kötü koku gelmesi üzerine çevredeki esnaf binayı kontrol etti.

Binanın üçüncü katına çıkan esnaf, buradaki bir odada yalnız yaşayan Selami Kara’yı (65) hareketsiz halde buldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Kara’nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Geyve Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerince yapılan ön incelemelerde Kara’nın 10 gün önce öldüğü değerlendirildi.

Kara’nın cenazesi Geyve Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *