Türkgün Spor Hidayet Türkoğlu, 2023-2024 sezonu öncesi mesaj yayımladı

Hidayet Türkoğlu, 2023-2024 sezonu öncesi mesaj yayımladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2023-2024 basketbol sezonu öncesi mesaj yayımladı. Türkoğlu, mesajında '2023-2024 sezonu başlarken, bütün kulüplerimize, sporcularına, yöneticilerine, teknik ve idari kadrolarına, müsabakalarda görev yapacak hakemlerimize ve görevlilerimize gönülden başarılar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2023-2024 basketbol sezonu öncesi mesaj yayımladı.

Türkoğlu, federasyonun internet sitesinde yer alan mesajında, "Basketbol liglerimizde 2023-2024 sezonunu karşılarken basketbola olan tutkumuz ve sevgimiz, yeni sezonda da Türk basketboluna değer katacak projelerimizi hayata geçirmek için bize güç veriyor. Hem kadınlarda hem de erkeklerde gerek basketbol kalitesi, gerek marka değeri olarak kendini ispat etmiş liglerimizdeki heyecanı ve mücadeleyi hepimiz çok özledik. 2023-2024 sezonunda da rekabet seviyesi son derece yüksek, izleyenlere zevk verecek müsabakalar basketbolseverleri bekliyor." ifadelerini kullandı.

Hidayet Türkoğlu, son yıllarda Avrupa'da mücadele eden Türk takımlarının çok önemli başarılara imza attığını belirterek, şunları kaydetti:

"Avrupa'nın en prestijli turnuvalarının finallerinde bir Türk takımının yer alması artık bir gelenek haline geldi. Bu sezonda da kadınlarda 8, erkeklerde 11 takımımız ülkemizi Avrupa'da temsil edecek. Bu vesileyle Avrupa kupalarında mücadele edecek takımlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum. 2023-2024 sezonu başlarken, bütün kulüplerimize, sporcularına, yöneticilerine, teknik ve idari kadrolarına, müsabakalarda görev yapacak hakemlerimize ve görevlilerimize gönülden başarılar diliyorum. Sponsorlarımıza, iş ortaklarımıza, yayıncı kuruluşlarımıza ve medya mensuplarına Türk basketboluna sundukları değerli katkılar için teşekkür ediyorum."

KAYNAK: AA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Mayıs ayında neye uğradıklarını şaşırdılar! Her yer bir anda bembeyaz oldu..

Mayıs ayında neye uğradıklarını şaşırdılar! Her yer bir anda bembeyaz oldu..

Ardahan'nın Yalnızçam köyü çevresinde Mayıs ayında bir anda bastıran dolu yağışı yolları beyaza bürüdü. Yarım saat süren dolu, tarım arazilerine zarar verdi.

KAYNAK: İHA

Meteoroloji’nin günlerdir yaptığı uyarıların ardından Ardahan'da sağanak yağış etkisini sert bir şekilde gösterdi. 

24 Mayıs sabah saatlerinde ise il merkezine bağlı Yalnızçam köyü çevresinde sağanak yerini şiddetli dolu yağışına bıraktı. Yaklaşık 30 dakika süren dolu, bölgeyi adeta kış manzarasına çevirdi.

YOLLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Şiddetli dolu yağışı nedeniyle yollar kısa sürede beyaz bir örtüyle kaplandı. Dolu, özellikle tarım arazilerinde ciddi hasara yol açtı. Çiftçiler, ürün kayıplarından endişe ederken, bölge sakinleri yetkililerden hasar tespiti yapılmasını talep etti.

Dolu yağışının ardından yerel yönetimler ve ilgili birimler, hasarın boyutunu belirlemek için çalışmalara başladı. Meteoroloji, bölgede ani hava değişikliklerine karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *