Türkgün Spor İzlandalı futbolcu açıkladı! Türk Milli Takımı'na yapılanlar...

İzlandalı futbolcu açıkladı! Türk Milli Takımı'na yapılanlar...

Ülkemizde Gaziaşehir Gaziantep FK forması giyen İzlandalı futbolcu Elmar Bjarnason, İzlanda'da A Milli Takımımıza yapılan davranışı değerlendirdi ve "İzlanda halkı bir futbol maçı nedeniyle insanlara farklı davranılmasını onaylamaz" dedi.

A Milli Takım kafilesi, EURO 2020 Grup Eleme maçı için gittiği İzlanda'da, havaaalanında skandal bir muamele maruz kaldı. Yaklaşık 2 saat boyunca havaalanında bekletilen futbolcular ve Milli Takım kafilesi, çantalarındaki kremlere kadar didik didik arandı. Ardından kendini bilmez bir kişinin, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada Emre Belözoğlu'na 'tuvalet fırçası' uzatması da bardağı taşıran son damla oldu.

Yaşananların ardından uzun süredir ülkemizde top koşturan ve son olarak Gazişehir Gaziantep FK formasıyla Süper Lig'e yükselen İzlandalı futbolcu Elmar Bjarnason ile konuştuk. Olaylara dair gözlemlerini SABAH Spor'a özel dile getiren Bjarnason, şunları söyledi:

ONLARIN MİLLİ FUTBOLCU OLDUĞUNU BİLMELERİ LAZIMDI

"Bunun neden olduğunu bilmiyorum ancak bazı söylenenlere göre Konya havaalanı, İzlanda'da kayıtlı bir havaalanı değilmiş ve böyle bir zorunlu kontrol yapılması gerekmiş. Ancak ben buna inanmıyorum. Oraya gelenlerin Türk Milli Takımı futbolcuları olduğunu bilmeleri gerekiyordu. Eğer bu olay havaalanı kuralları ile alakalı bir şey değilse, İzlanda halkı bir futbol maçı nedeniyle insanlara farklı davranılmasını onaylamaz. Bu hiç adil olmaz ve hiç kimse tarafından hoş görülmeyecektir."

"Birçok kişi o fırçalı adamın turist olduğunu söylüyor fakat eğer o bir İzlandalı ise, kesinlikle İzlanda'yı temsil etmiyor ve burada kimse o yaptığı hareketi onaylamıyor. Bu hiç saygılı bir davranış değil."

"TÜRKİYE'Yİ VE TÜRK İNSANINI ÇOK SEVİYORUM"

"İzlanda'da herkesin Türk insanına ve Türk Milli Takımı futbolcularına çok büyük saygı duyduğunu düşünüyorum. Umarım güzel bir maç olur ve son zamanlarda oynadıkları güzel futbolu oynamaya devam ederler. Ülkenizi ve Türk insanını çok seviyorum. Onlar bana ve aileme her zaman kendilerinden biriymiş gibi davrandı..."

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya İsrail’in “Demir Kubbe”si, İran füzelerine Ramallah semalarında karşılık verdi

İsrail’in “Demir Kubbe”si, İran füzelerine Ramallah semalarında karşılık verdi

İran’dan İsrail’e fırlatılan füzelere, İsrail hava savunma sistemi “Demir Kubbe” tarafından karşılık verildi. Füzeler, işgal altındaki Batı Şeria’nın Ramallah kenti semalarında kaydedildi.

KAYNAK: AA

İran tarafından İsrail’e fırlatılan füzelere, İsrail’in hava savunma sistemi “Demir Kubbe” tarafından karşılık verildi. Karşılıklı saldırıların devam ettiği bölgede, Demir Kubbe sisteminin devreye girmesiyle birlikte, füzelerin havada imha edilmeye çalışıldığı anlar kameralara yansıdı.

Füzelere ait görüntülerin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kenti semalarında kaydedildiği belirtildi. Görgü tanıkları, gece saatlerinde gökyüzünde patlama sesleri duyulduğunu ve parlak ışıkların görüldüğünü aktardı.

Bölgede tedirginlik sürerken, hava savunma sisteminin etkisiyle can kaybı yaşanmadığı bildirildi. İsrail ile İran arasında artan gerilim, uluslararası kamuoyunda endişeyle takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *