21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Jesus'un istediği iki yıldız

Jesus'un istediği iki yıldız

Fenerbahçe’nin savunma için 1 numaralı adayının Mouctar Diakhaby olduğu öğrenildi. Ayrıca teknik direktör Jorge Jesus'un Moussa Dembele'yi de istediği belirtildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jesus'un istediği iki yıldız

Fenerbahçe’nin savunma için 1 numaralı adayının Mouctar Diakhaby olduğu öğrenildi. Fransız oyuncunun Valencia ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. İspanyol ekibi, yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle Diakhaby’ye istediği şartlarda yeni bir kontrat öneremedi.

Yıldız futbolcu, 1 Ocak’tan itibaren istediği bir takımla yeni sezon için imza atabilir. Sarı-Lacivertliler bu durumu lehine çevirmek istiyor. Valencia’nın, 2018’de 15 milyon Euro verdiği 25 yaşındaki stoperi bedelsiz olarak kaptırmamak için ocakta satmaya sıcak bakması muhtemel. Yönetim, hem oyuncu hem de kulübüyle masaya oturmaya hazırlanıyor. Eğer Valencia ile orta yol bulunamazsa hedef, Diakhaby’yle yeni sezondan itibaren başlayacak bir kontrat üzerinden söz kesmek.

Forvet transferi de şimdilik ‘öncelik’ olarak görülmüyor. Yönetim burada da önüne çıkması muhtemel bir fırsatı değerlendirmek istiyor. Moussa Dembele’nin de Lyon ile sözleşmesi bitecek ve yeni kontrat teklifine sıcak bakmadığını kulübüne iletti.

Dembele sezon başında da gündeme gelmiş, Fransız ekibinin yüksek bonservis bedeli talebi nedeniyle anlaşma sağlanamamıştı. Lyon, ocak ayında da maddi anlamda beklentisini düşürmezse, aynı Diakhaby’de olduğu gibi golcü oyuncuyla de yeni sezon için görüşmeler yapılacağı öğrenildi. Yönetimin, uzun süreli ve bol bonuslu bir sözleşmeyle 26 yaşındaki forveti ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Kısacası Fenerbahçe, ocak ayındaki hamlelerini sadece bu sezonu düşünerek değil, uzun dönemli bir şekilde atmayı planlıyor.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın için Kapalıçarşı esnafından uyarı: Sakın bunu yapmayın

Altın için Kapalıçarşı esnafından uyarı: Sakın bunu yapmayın