27 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Kenya'yı çalıştıran Engin Fırat'a teklif yağıyor

Kenya'yı çalıştıran Engin Fırat'a teklif yağıyor

Kenya Milli Takımı'nı çalıştıran Engin Fırat'a, Rus temsilcileri CSKA Moskova ve Rubin Kazan'ın yanı sıra Azerbaycan ve Kosova milli takımları da talip oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kenya'yı çalıştıran Engin Fırat'a teklif yağıyor

Kenya Milli Takım Teknik Direktörü Engin Fırat, Rusya ile oynanan hazırlık maçının ardından Avrupa takımlarının dikkatini çekti. Rusya ekipleri CSKA Moskova ve Rubin Kazan'ın yanı sıra Azerbaycan ve Kosova milli takımları Engin Fırat ile ilgileniyor.

Türk teknik direktör Engin Fırat'ın çalıştırdığı Kenya, Antalya'da oynanan hazırlık maçında Rusya ile son dakika yediği golle 2-2 berabere kaldı. Rusya Teknik Direktörü Valeri Karpin, maç sonrası yaptığı açıklamada, Kenyalı oyuncuların Kamerun'un kadrosundaki oyuncular gibi önemli liglerde oynamadığını ama çok daha sistemli ve iyi çalışmış bir takım olduklarını söyleyerek, Türk çalıştırıcı Engin Fırat için övgü dolu ifadeler kullandı.

KASIM AYI ÖNCESİ YENİ DURAĞI BELLİ OLACAK

Eylül ayında son Asya şampiyonu Katar’ı deplasmanda 2-1 mağlup eden ve ekim ayında Rusya’yla son dakika yenilen golle 2-2 berabere kalarak Kenya’ya önemli başarılar kazandıran Engin Fırat, Katar ve Suudi Arabistan takımlarından sonra Avrupa takımlarının da ilgisini çekti.

Rusya Süper Ligi'nden CSKA Moskova ve Rubin Kazan, Rusya maçının hemen ardından Türk teknik direktörün menajeriyle irtibata geçerken, geçtiğimiz aylarda görüşmelerin gerçekleştirildiği Azerbaycan ve Kosova milli takımlarının da temaslarının sıklaştığı öğrenildi.

Yabancı medya kuruluşlarında yer alan haberlere göre Engin Fırat’ın Kenya tarafından verilen sözlerin tutulmamasından dolayı rahatsız olduğu ve kasım ayında Gabon ve Seyşeller ile oynanacak Dünya Kupası Elemeleri maçları öncesinde yeni durağını seçeceği belirtildi. DHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ta kongreye derbi etkisi

Beşiktaş'ta kongreye derbi etkisi