Türkgün Spor Mehmet Okur'dan sonra Alperen Şengün de All-Star!

Mehmet Okur'dan sonra Alperen Şengün de All-Star!

Mehmet Okur’dan sonra bir ilk... Alperen Şengün, NBA All-Star 2025 Batı Konferansı kadrosuna seçildi. 18 yıl sonra bir Türk basketbolcu daha All-Star’da yer aldı.

MUHABİR: Çiğdem Özkan

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Houston Rockets’ta forma giyen Alperen Şengün, NBA All-Star 2025 Batı Konferansı kadrosuna seçildi.

22 yaşındaki milli yıldız, NBA All-Star tarihindeki ikinci Türk oyuncu olarak adını tarihe yazdırdı.

18 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Alperen Şengün’ü tebrik etti. Bakan Bak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Gecenin bu saatinde gelen güzel habere bakın, Alperen Şengün NBA'da! 18 yıllık hasret bitti, NBA All-Star tarihindeki ikinci Türk.”

NBA’DE BİR TÜRK YILDIZ DAHA

Alperen Şengün, NBA’de All-Star’a seçilen ikinci Türk oyuncu olarak tarihe geçti. Daha önce bu başarıyı elde eden ilk isim, 2007 yılında All-Star olan Mehmet Okur’du.

NBA ALL-STAR 2025 NE ZAMAN?

NBA All-Star 2025 organizasyonu 16-18 Şubat tarihleri arasında Indianapolis’te düzenlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Yaşam Bartın'da yavru bozayı sahile indi, vatandaşlar izlemeye gitti

Bartın'da yavru bozayı sahile indi, vatandaşlar izlemeye gitti

Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde, sahile inen 1 yaşındaki yavru bozayı, sosyal medyada viral oldu.

KAYNAK: İHA-AA

Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Küre Dağları Milli Parkı’ndan geldiği tahmin edilen 1 yaşındaki yavru bozayı, sahile indi. O anlar bir balıkçı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

sahilde otlandı, vatandaşlar izlemek için toplandı

Kurucaşile'nin girişinde bulunan Yardibi Sahili’nde yeşil otları yiyen yavru ayı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerin hızla yayılması üzerine çok sayıda vatandaş, yaban hayvanı ile karşı karşıya gelmek pahasına sahile akın etti.

Bölgede bulunan Küre Dağları Milli Parkı ekosisteminden inmiş olabileceği değerlendirilen ayının varlığı heyecan yaratırken, doğa ile iç içe nadir bir an da yaşanmış oldu.

yetkililerden uyarı geldi: yaklaşmayın

Durumun bildirilmesi üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Bartın Şube Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelerek güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, vatandaşlara olası bir anne ayı saldırısına karşı dikkatli olmalarını söyleyerek, bölgeden uzaklaştırdı. Havanın kararmasıyla birlikte yavru ayı gözlerden kayboldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *