20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Mesut Urgancılar kimdir işi ne? Mesut Urgancılar kaç yaşında, nereli? Acun Ilıcalı'dan sert sözler

Mesut Urgancılar kimdir işi ne? Mesut Urgancılar kaç yaşında, nereli? Acun Ilıcalı'dan sert sözler

Fenerbahçeliliği ile bilinen medya patronu Acun Ilıcalı, kendisiyle ilgili sosyal medyadan tweet atan Mesut Urgancılar'a sert bir şekilde cevap verdi. Yaşanan gelişmenin ardından Mesut Urgancılar kimdir işi ne? ve Mesut Urgancılar kaç yaşında? gibi sorgular aratılmaya başlandı. Peki kimdir Mesut Urgancılar? İşte cevabı....

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mesut Urgancılar kimdir işi ne? Mesut Urgancılar kaç yaşında, nereli? Acun Ilıcalı'dan sert sözler

Acun Medya'nın sahibi ve Fenerbahçeliliği ile bilinen Acun Ilıcalı, kendi memleketinin takımı olan Erzurumspor için "Erzurumspor Gecesi" adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenleneceğini duyurmuştu. Ancak Acun Ilıcalı daha sonra, Erzurumspor - Beşiktaş maçı öncesinde yapılması planlanan bu organizasyonu Beşiktaşlı dostlarının yanlış anlamasına sebebiyet verebilecek olması dolayısıyla ertelenmesine karar verdiklerini duyurmuştu.

Bu erteleme kararının duyurulmasının ardından Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar, "Niye ertelemiş? Erzurumspor Beşiktaş’tan puan(lar) alırsa Fenerbahçeliler daha çok yardım eder diye mi? Yoksa öyle ya da böyle zaten yanlış bir zamanlama mı?" şeklinde bir tweet atmıştı. Bu gerginliğin ardından Mesut Urgancılar kimdir işi ne? Mesut Urgancılar kaç yaşında? gibi sorular aratılmaya başlandı

 

Mesut Urgancılar kimdir, kaç yaşında?

Mesut Urgancılar, 1967 İnegöl doğumlu olup ODTÜ Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü mezunudur. Uzun yıllar uluslararası firmalarda üst düzey yöneticilik yapan URGANCILAR evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Acun Ilıcalı'dan Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar'a sert sözler! Neler yaşandı?

Geçtiğimiz günlerde Acun Medya'nın sahibi ve Fenerbahçeliliği ile bilinen Acun Ilıcalı, memleketinin takımı olan Erzurumspor için "Erzurumspor Gecesi" adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenleneceğini duyurmuştu. Ancak Ilıcalı daha sonra, Erzurumspor - Beşiktaş maçı öncesinde yapılması planlanan bu organizasyonu Beşiktaşlı dostlarının yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi adına pazartesi gününe ertelenmesine karar verdiklerini duyurmuştu.

Bu erteleme kararının duyurulmasının ardından Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar, "Niye ertelemiş? Erzurumspor Beşiktaş’tan puan(lar) alırsa Fenerbahçeliler daha çok yardım eder diye mi? Yoksa öyle ya da böyle zaten yanlış bir zamanlama mı?" şeklinde bir tweet atmıştı.

ACUN ILICALI SERT CEVAP VERDİ

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar'ın bu tweet'i sonrasında Acun Ilıcalı sert bir şekilde sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"BEŞİKTAŞ'A SENDEN DAHA KATKIM OLMUŞTUR"

Medya patronu twitter hesabından "Bize bu şekilde bir imayi yapacak kadar akıl tutulması yaşaman ilginç. Beşiktaşlı dostlarımız yanlış anlamasın diye planlanan Erzurumspor gecesini erteledik. Dominik’ten yayın yapmak zorunda kalacağız. Senin gibi içindeki kötülükleri dökenler böyle değerli bir kulübü temsil etmemeli. Yüzün kızarır mı bilmem ama Beşiktaş’ın destek kampanyasını kanalımda ücret talep etmeden yayınladım. Hatta Beşiktaş’a senden daha fazla destek vermiş olabilirim. Umarım Beşiktaş’a klavyen dışında benim Fenerbahçe’ye verdiğim desteğin yüzde birini vermişsindir." şeklinde bir tweet atarak Mesut Urgancılar'a sert bir tepki verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YÖK'ten denklik ve yatay geçiş işlemlerine düzenleme

YÖK'ten denklik ve yatay geçiş işlemlerine düzenleme